Noutăți și comunicate

Castigatorul Best Tribute Act Uk 2014 aduce magia unui show Queen pe 27 martie la Hard Rock Cafe

9 februarie 2015
Castigatorul Best Tribute Act Uk 2014 aduce magia unui show Queen pe 27 martie la Hard Rock Cafe
Castigatorul Best Tribute Act UK 2014 vine la Bucuresti pe 27 martie 2015! Anul trecut Joseph Lee Jackson a primit, alaturi de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie!
Joseph Lee Jackson, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff si in sali de prestigiu din Europa aduce de aceasta data magia electrizanta a unui show Queen la Hard Rock Cafe!



Vino sa asculti live "We Are The Champions", "I Want It All", "Somebody To Love", "A Kind Of Magic, " "I Want To Break Free" si multe alte hituri Queen!

Solist si actor profesionist cu peste 20 de ani de experienta, Joseph Le Jackson performeaza ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distinctii pentru autenticitatea prestatiei si a cantat in fata lui Roger Taylor, Brian May si membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monumet dedicat memoriei starului in Marea Britanie.

Joseph Lee Jackson, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.



Pentru showul A Vision Of Mercury din 27 martie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
Vip - 150 lei (acces la sesiune de autografe)
Categoria I - 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria Ii - 60 lei - (loc la masa, in restul salii)

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos si online pe http://www.bilete.ro

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Credit foto afis - Alex Csiki - Art Photo Studio


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top