Noutăți și comunicate

Cargo, concert la Sibiu dupa 3 ani

19 octombrie 2013
Cargo, concert la Sibiu dupa 3 ani
După o absență de trei ani, trupa CARGO va susține un concert la Sibiu cu ocazia inaugurării Centrului de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) din oraș. "Recycling Rocks!" este un proiect de informare și conștientizare a populației privind importanța protejării mediului. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 19:00, în Piața Mică.

Trupa CARGO pregătește fanilor un spectacol rock de zile mari cu piese vechi și piese noi ce urmează să fie incluse pe noul album al trupei. "Ziua vrăjitoarelor", "Dacă ploaia s-ar opri", "Aproape de voi" și "Călare pe motoare" dar și noul single, lansat în această vară, "Nu mă lăsa să-mi fie dor" se vor auzi la Sibiu în ultimul concert outdoor al anului cultural 2013.

DOMINO, în deschidere

În deschidere, pe scena din Piața Mică va urca trio-ul sibian DOMINO. Trupa îi are în componență pe Romulus Cipariu - țambal, voce, Sebastian Marcovici - chitară bas, voce și Valentin Oancea - tobe. Stilul lor se încadrează în categoria rockului alternativ, cu foarte multe influențe, mai ales din sfera folclorul românesc astfel încât concertul programat sâmbătă seara promite să fie o experiență complexă, care se adresează unui public foarte larg.

Sibiu, în Rețeaua Națională de Colectare RoRec

Centrul de colectare de la Sibiu reprezintă al 26-lea punct din această rețea si totodată cel mai "green" proiect al anului, fiind alimentat cu energie electrică produsă de panouri fotovoltaice. Realizat de Asociația RoRec și Primăria Municipiului Sibiu, noul centru de colectare va oferi locuitorilor o soluție permanentă de colectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător. Mai multe detalii pe http://www.rorec.ro

Referințe video:

Cargo: https://www.youtube.com/watch?v=mkw2g6Or2G8
Facebook: https://www.facebook.com/cargorock

Domino: https://www.youtube.com/watch?v=T-iOKwl3dpI
Facebook: https://www.facebook.com/DOMINO.SIBIU

Referințe eveniment:
https://www.facebook.com/events/1390372651197793


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top