Noutăți și comunicate

Calin Raduta vorbeste despre noul album Cap de Craniu

9 februarie 2012
Calin Raduta vorbeste despre noul album Cap de Craniu
Calin Raduta, liderul si chitaristul grupului bucurestean Cap De Craniu a avut amabilitatea de a discuta mai pe larg pentru Metalfan Romania despre primul album de studio - I'll Kill If I Live, material ce a fost lansat in data de 9 februarie 2012 prin intermediul Metalfan Records Division:

"Am incercat ca in fiecare piesa de pe acest album sa dezvoltam fragmente din viata noastra sub forma unor proverbe, tratate fie intr-un mod ironic, dramatic sau chiar suprarealist. Nu reprezinta doar fragmente din viata noastra, intrucat acestea impun un tipar de morala pe care o poti regasi spre exemplu in proverbe. Nu vorbesc intamplator despre proverbe, pentru ca multe din titlurile pieselor, fie sunt prezentate prin prizma unor intamplari petrecute in jurul nostru sau chiar petrecute in viata noastra precum: Old Habits Die Hard sau Every Bird Lives by It's own Song, Don't wake up Memories When They Aren't There, fie prin rasturnarea sensului unui proverb (la fel povestit prin prisma unor intamplari din viata noastra) capatand astfel aceeasi credibilitate pe care ar putea avea-o un proverb in sensul initial: All That Glitters is Sold proverbul initial fiind All That Glitters is Not Gold sau Tales of Dead Men, zicala fiind initial Dead Men Tell No Tales. Nu vorbesc doar despre consumerism sau despre ura, ci despre o societate lipsita de idealuri umane, una animalica, de aici isi fac aparitia si mortii vii ca personaje "reale" intr-o lume care devine din ce in ce mai ireala."

Interviul poate fi citit integral aici
(http://www.metalfan.ro/interviuri/calin-raduta-cap-de-craniu-respectul-reciproc-duce-la-rezultate-bune-5815.html). Mai jos puteti vedea videoclipul piesei I'll Break You Again Tomorrow


Albumul I'll Kill If I Live a fost lansat intr-o versiune de carcasa jewelcase si contine un booklet intr-un format special, grafica fiind semnata Calin Raduta, liderul trupei si principalul compozitor Cap De Craniu.

Titlurile pieselor figureaza pe albumul I'll Kill If I Live sunt urmatoarele:

01. The Autumn Bodycount
02. All That Glitters Is Sold
03. Don't Wake Up Memories When They Aren't There
04. Time Made Me Hate Eternity
05. Old Habits Die Hard
06. You Made Your Bed, Now Sleep In It! Forever!
07. Reason Is Dead
08. Tales of Dead Men
09. Death and Taxes
10. Every Bird Lives By It's Own Song
11. The Stone Thrower
12. I'll Break You Again Tomorrow
13. I'll Kill If I Live

Piesa 'Death and Taxes' poate fi descarcata gratuit prin intermediul paginii oficiale de Bandcamp (http://capdecraniu.bandcamp.com/) a formatiei. Pentru mai multe detalii privind activitatea celor de la Cap De Craniu, puteti accesa pagina oficiala de Facebook (http://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial) a trupei.

Componenta formatiei este urmatoarea:

Mihai Ionescu (ex-Days Before Disapperance) - voce (2011 -)
Calin Raduta (H8, Hang Him, ex-Crize, ex-Kendo) - chitara (2007 -)
Paul Nicolae (ex-Days Before Disappearance, ex-Proof) bas (2011 -)
Razvan Raduta-Penda (H8, Nightpray, Kandaon) - tobe (2007 -)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top