Noutăți și comunicate

CONSTRUCT OF LETHE lanseaza un nou EP - The Grand Machination

15 septembrie 2016
CONSTRUCT OF LETHE lanseaza un nou EP - The Grand Machination
Trupa de death metal din Virginia de nord, Construct of Lethe, revin cu noul lor EP, The Grand Machination. Grupul a luat ființă ca un proiect al veteranului Tony Petrocelly, dar acum este o unitate coezivă ce cuprinde membri din întreaga lume. Cu toate că sunetul trupei este adânc înrădăcinat în old-school, conține în același timp aluzii tech-death, thrash și black metal. The Grand Machination este un album-concept ce se inspiră din eseurile „Scrisori de pe Pământ” scrise de Mark Twain, cu povestea reimaginată din punctul de vedere a lui Lucifer după decădere.

Albumul poate fi comandat la:
https://constructoflethe.bandcamp.com/album/the-grand-machination

Despre Construct of Lethe

Aspectele intense de death metal ale truepi își au rădăcinile în old school, cu piese ce conțin și idei tech-death, thrash și black metal. Construct of Lethe au lansat laboriosul album de debut Corpsegod în ziua de Anul Nou 2016, primind laude din partea criticilor, și sunt pregătiți să lanseze noul EP, The Grand Machination, pe 7 octombrie 2016. Încă o dată ancorat de riff-urile furioase ale lui Tony Petrocelly și de tobele dezlănțuite ale lui Kevin Talley (Dying Fetus, Misery Index), The Grand Machination va marca debutul chitaristului Patrick Bovin (Near Death Condition), care aduce o dimensiune în plus atmosferei agresive de pe materialul audio.

Fiind una din puținele trupe de metal extrem ce pun accent în egală măsură pe versuri, cât și pe compoziția riff-urilor, Construct of Lethe prezintă The Grand Machination ca fiind un album-concept, textierul și vocalul David Schmidt reinterpretând și pervertind „Scrisorile de pe Pământ” ale lui Mark Twain, ca să spună povestea lui Lucifer după decăderea sa, reflectând asupra creșterii și decăderii lui Hristos.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top