Noutăți și comunicate

CHANGING SKINS suna adunarea pentru B'Estfest Summer Camp

3 iulie 2013
CHANGING SKINS suna adunarea pentru B'Estfest Summer Camp
Formatia bucuresteana CHANGING SKINS, una dintre cele mai reprezentative trupe din noul val de rock alternativ, se tine de promisiunea de a le oferi fanilor o vara incendiara.

Dupa o serie de concerte prin tara si prin Bucuresti, cele mai recente fiind sustinute in cadrul evenimentelor "Radio Music TV" si "Best of Beer Fest", trupetii suna adunarea pentru B'Estfest Summer Camp.

Considerat de presa internationala un festival la fel de important ca prestigioasele eventuri asemanatoare din strainatate, B'Estfest ofera o experienta completa.

De la concerte la "happeninguri" culturale, workshopuri, expozitii si multe alte prilejuri de interactiune, B'Estfest pune la dispozitia participantilor o gama variata de distractii.

Changing Skins va deschide festivalul printr-un concert sustinut pe data de 5 iulie 2013, la ora 17:50, pe scena "Coca Cola".

"Suntem fericiti ca avem ocazia sa deschidem aceasta editie a B'Estfest-ului. Abia asteptam sa urcam pe scena mare si sa le oferim fanilor un recital de exceptie", a declarat Horatiu Ghibu, vocalistul trupei.

Muzicianul mai este incantat si de ocazia de a presta pe aceeasi scena pe care va canta si legendara formatie Tiamat, o trupa semnificativa pentru Horatiu.

"Vom presta pe aceeasi scena cu Tiamat, un grup care a insemnat mult pentru mine si care mi-a deschis apetitul pentru muzica. Gusturile s-au mai schimbat de atunci, dar este o mare onoare pentru formatia Changing Skins sa concerteze alaturi de asemenea nume mari ale scenei internationale", a marturisit Horatiu.

Dupa ce formatia a fost laudata de critici pentru prima lansare discografica, intitulata chiar "Changing Skins", ea pregateste un nou album care va aparea la sfarsitul lui 2013.

"Albumul nou va fi puternic, plin de energie si, pe alocuri, surprinzator. Pregatim ceva grandios!", a explicat frontmanul.

Piese noi de pe material vor putea fi ascultate la concertul trupetilor de la B'Estfest, impreuna cu hiturile "Ain't Worth It", "Baby", "Deeper and Deeper" si multe altele.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top