Noutăți și comunicate

Bullet For My Valentine pe scena Rock the City 2013

17 decembrie 2012
1-Bullet_For_My_Valentine_pe_sce_BFsuh6zg.jpg
Bullet For My Valentine
, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013.

Trupa galeza va sustine un recital extraordinar in cea de-a doua seara a festivalului - 28 iulie 2013.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in oraselul Bridgend, din Tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si - cel mai important - a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG. In prezent, trupa compusa din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitara ritmica), Michael "Padge" Paget (chitara, voce), Jason James (chitara bass, voce) si Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vandute si pana sa ajunga la Bucuresti, va lansa un nou album.

Formatia are patru albume de studio la activ. Primul, intitulat The Poison a fost lansat in octombrie 2005 si a adus trupei mai multe premii: Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revista Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer si Best Single (pentru Tears Don't Fall) oferite de prestigioasa revista Kerrang!. Nu in ultimul rand, trupa a fost invitata sa cante in deschiderea mai multor concerte Metallica si Guns N' Roses.

Al doilea album Bullet For My Valentine, intitulat Scream Aim Fire, a fost lansat in ianuarie 2008, la doar cateva zile dupa lansarea single-ului omonim. Despre acest album, Matt sustine ca "are un tempo mult mai agresiv decat precedentul" si "este un album intens, dar totusi accesibil, care onoreaza radacinile noastre metal". Odata cu lansarea acestui material, turneele si recitalurile in cadrul celor mai mari festivaluri din lume s-au tinut lant pentru formatia galeza. De acolo vanzarile excelente ale discului si clasarea pe locuri fruntase in mai multe topuri de specialitate. Scream Aim Fire a inregistrat vanzari de peste un milion de unitati in toata lumea.

Al treilea album al trupei avea sa fie lansat in aprilie 2010, sub titlul Fever. Materialul a fost intens promovat timp de un an de zile, cu rezultate excelente: vanzari de peste 500.000 de exemplare la nivel mondial.

In noiembrie 2012, formatia a lansat un nou single, intitulat Temper Temper. Acesta va fi si titlul viitorului album, programat spre lansare in prima parte a lunii februarie 2013.

Bullet For My Valentine este cea de-a doua trupa anuntata de organizatorii festivalului Rock The City, alaturi de Rammstein.

Biletele la festivalul Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro.

Bullet For My Valentine - Temper Temper:
http://youtu.be/kuF4YSPxL-E


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top