Noutăți și comunicate

Bucovina canta la finala nationala Wacken Metal Battle Romania, la Sibiu

4 martie 2016
Bucovina canta la finala nationala Wacken Metal Battle Romania, la Sibiu
Joi, 23 iunie 2016, se va desfășura la Sibiu finala națională cu numărul șapte a celui mai important concurs de muzică rock din lume: “Wacken Metal Battle”. Alături de cele patru trupe care se vor califica din semifinale, pe scena clubului Oldies va mai urca trupa Bucovina, finalistă a ediției din 2011 a concursului.



Suntem încântați să revenim în Sibiu, orașul în care am învins în finala Wacken Metal Battle România în urmă cu cinci ani. Vom păși cu ceva emoții pe scena clubului Oldies din Sibiu, acolo unde am dat unul din cele mai bune, chiar dacă scurte, concerte din carieră, și ne onorează invitația organizatorilor Wacken Metal Battle de a cânta în recital în finala din acest an. În timpul care a trecut de atunci am mai scos încă două albume, iar în iunie aducem cu noi la Sibiu cel mai recent produs al nostru, Nestrămutat, alături de celelalte albume, merchandise și altele. Așa că invităm pe toți metaliștii (și metalistele) din Sibiu și din împrejurimi să fie alături de trupele din finala Wacken Metal Battle România și de Bucovina pe 23 iunie 2016, să facem împreună un show ce va fi ținut minte măcar încă cinci ani” a declarat Florin “Crivăț” Tibu leader-ul trupei Bucovina.



Prima semifinală a ediției din acest an se va desfășura sâmbătă, 19 martie 2016 în clubul The Shelter (Cluj-Napoca). Formațiile calificate în semifinala Transilvania sunt:

  • False Reality - Melodic Death Metal (Brașov)
  • For the Wicked - Nu Metal / Metalcore (Cluj-Napoca)
  • Hteththemeth - Avantgarde Metal (Brașov)
  • Invader - Melodic Death Metal (Hunedoara)
  • Unknown Scar - Modern metal-core (Satu-Mare)



Semifinala București se va desfășura miercuri 30 martie 2016 în Club Fabrica, trupele calificate pentru această semifinală fiind: Asemic, Between Colors, Berserkers, Eternal Fire și Invictus.



Echipa Wacken Metal Battle România
contact@metal-battle.ro
http://www.metal-battle.ro
#Bucovina #Nestramutat #FolcHeviBlec

Parteneri: SoundCreation, Csibisticks

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, metalhead.ro, ProfilCultural, letsrock.ro, bestial.ro, metalfan.ro, rm-media.org, jurnalrock.ro, cluj.com, clujlife.com, supersound, Radio Cluj, urban.ro, concerte-azi.ro, port.ro, tilllate.com, infomusic.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top