Noutăți și comunicate

Bucovina canta alaturi de Rotting Christ la Metalhead Awards

13 ianuarie 2015
Bucovina canta alaturi de Rotting Christ la Metalhead Awards
Best Romanian Metal Band, pentru al doilea an consecutiv, Bucovina se alatura lineup-ului Metalhead Awards format din Rotting Christ, God, Diamonds Are Forever si Tessa, sambata 31 ianuarie 2015 in Club Colectiv !



Pe 31 ianuarie in Clubul Colectiv din Bucuresti, Metalhead va premia cele mai bune realizari muzicale ale anului care tocmai a trecut in cadrul galei Metalhead Awards ! Invitatii speciali ai serii sunt grecii de la Rotting Christ, trupa ce va fi premiata pentru piesa "Cine Iubeste si lasa" un tribut adus celei mai mari cantarete romance, Maria Tanase.

Showul Bucovina din cadrul galelor Metalhead Awards este intens asteptat de publicul bucurestean dupa showul sold-out "Despre munti si vraji" din decembrie de la fabrica !



Biletele pentru Metalhead Awards sunt deja in vanzare si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro (plata cu Cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si pe http://www.eventim.ro si in locatiile fizice iaBilet din toata tara: Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour (Adrese complete aici: http://www.iabilet.ro/retea) si in reteaua Eventim (Mag. Vodafone, Domo, Germanos, Orange, Carturesti, Sala Palatului etc..) la urmatoarele preturi:
- 55 de lei earlybird - primele 100 de bucati - Epuizate
- 60 de lei in presale
- 70 de lei in ziua concertului si la intrare in limita spatiului disponibil

Vom reveni cu mai multe detalii in curand.
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/578743838938282/

Un eveniment marca Metalhead


Evenimente recomandate

Top