Noutăți și comunicate

Bucovina Rock Castle anunta ultimul concurs

15 august 2012
Bucovina Rock Castle anunta ultimul concurs
Castigatoarea unui poster semat de toate trupele este Andreea Aniculaesei. Pe aceasta cale, demaram si ultimul concurs: Cine are cea mai mare activitate de promovare a festivalului (is pune posterul ca poza de profil, da invite-uri, share-uri) castiga un V.I.P. pass (acces in backstage, la afterparty-uri) si un premiu surpriza.

Daca prima editie a Bucovina Rock Castle a stat sub avantul noutatii si sub exuberanta unei premiere, editia din 2012 isi propune sa aduca festivalul la urmatorul nivel de profesionalism.

Alaturi de formatiile prezente, ne dorim sa punem, definitiv, Suceava pe harta oraselor cu festivaluri importante de rock, din Romania. Consideram esentiala diversitatea sub-genurilor de rock, astfel incat publicul nu doar sa se bucure de trupele favorite, ci sa-si extinda orizonturile muzicale.

Totodata, suntem constienti ca Suceava este capitala Bucovinei, centrul ei cultural si spiritual, si ne simtim datori sa promovam valorile traditionale ale Bucovinei si sa incepem, cu aceasta editie, sa adaugam festivalului si o dimensiune culturala. Astfel, alaturi de muzica, vor fi prezente lansari de carte, piese de teatru, filme documentare pe subiecte sociale si de mediu, precum si stand-uri cu produse traditionale bucovinene.

Va asteptam pe 23, 24 si 25 august 2012 la Bucovina Rock Castle, in cetatea Sucevei, intr-un spatiu de legenda, sa scriem, impreuna, istoria unei veri de neuitat!

Festivalul este organizat de Consiliul Judetean Suceava, Muzeul Bucovinei si Centrul Cultural Bucovina.



Evenimente recomandate

Top