Noutăți și comunicate

Bucovina Rock Castle Editia 3 in Cetatea de Scaun a Sucevei

22 - 25 august 2013
Bucovina Rock Castle Editia 3 in Cetatea de Scaun a Sucevei
Intre 22 și 25 august 2013 va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului Bucovina Rock Castle. Locația festivalului rămâne neschimbată, și anume în interiorul legendarei Cetăți de Scaun a Sucevei.

Ca și la ediția precedentă, organizatorii au ales să ofere publicului un melanj de stiluri de rock - de la death metal și hardcore metal, până la etno-rock, punk-rock sau ska-rock. Odată cu această ediție, Bucovina Rock Castle își întărește titulatura de festival internațional, prin participarea unor formații din Ungaria, Macedonia, Belgia, Grecia, Bulgaria și Republica Moldova, alături de unele din cele mai bune trupe românești ale momentului. De asemenea, anul acesta festivalul se extinde cu o zi, la 4 zile, față de 3 în ediția precedentă.

Festivalul va oferi participanților, pe lângă muzica de bună calitate, un spațiu de campare gratuit și terase cu băutură și mâncare.

Prețul biletelor va fi de 10 lei pe seară și 5 lei pe seară pentru studenți și elevi. Prețul unui abonament pe între festivalul va fi de 30 de lei. Biletele pe seară vor putea fi achizionate exclusiv la intrare. Detalii despre locațiile din care se vor putea achiziționa abonamentele vor fi postate în curând pe site-ul festivalului, http://www.bucovinarockcastle.ro.

2-Bucovina_Rock_Castle_Editia_3__2HU7QnOB.jpg

Line-up-ul complet al festivalului:

Joi,
22 august 2013


- Dor de Duh  
- Subscribe
(Ungaria)
- White Walls  
- Infected Rain
(Moldova) 
- Bucovina  
- Masterpiece
(cover band Metallica)  Vineri,
23 august 2013


- Guilty Parties
(Ungaria, cover band RATM)
- Superhiks
(Macedonia) 
- Partizan
- Rehab Nation
- Niște Băieți
- The Others Sâmbătă,
24 august 2013

- Omul Cu Åžobolani
- Luna Amară
- Byron
- Grimus
- Toy Machines
- Natif Duminică,
25 august 2013


- ALTAR
- Last Hope
(Bulgaria)
- Relative
- Rejection
(Grecia)
- Weathers
(Grecia)
- D'Eagle


Evenimente recomandate

Top