Noutăți și comunicate

Brum lanseaza albumul “Today” in Question Mark

8 mai 2015
Brum lanseaza albumul “Today” in Question Mark
Vineri, 8 mai 2015, trupa Brum va invita in Question Mark pentru lansarea albumului de debut, "Today".

Open doors: 19:00 / Show starts: 21:00. Support: 15 Ron
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

Rvsp: https://www.facebook.com/events/806140606105942/



Brum = zgomot perturbator la iesirea amplificatoarelor de audiofrecventa, datorat alimentarii lor de la reteaua de curent electric alternativ.

Today contine 8 piese, inregistrate partial la studioul DSPro din Timisoara alaturi de Lukinich Attila, de partea de mix si productie s-a ocupat Utu Pascu iar de master, Alin Luculescu.

Lansarea oficiala va fi in data de 25.04.2015, la ora 23:59, pe bandcampul Brum, unde se va putea asculta/downloada/cumpara integral.

Today va fi lansat si pe suport fizic, insa nu va fi sub forma traditionalului disc/Cd ci sub forma unui "post card cu magnet". Vor fi printate 100 de postcarduri cu grafica artwork unicat, lucrand cu peste 30 de artisti grafici, atat din Romania cat si din strainatate. De la artisti consacrati pana la copii dintr-o gradinita din Timisoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafica digitala, pictura, fotografie, grafica de sevalet, poezie si altele.

U-man si Made in Tm au participat la realizarea acestui album iar designerul Lavinia Veres s-a ingrijit de partea grafica.

Cum functioneaza? Pe acest suport fizic se va gasi un link si un cod unic de download in format la alegere. Postcardurile se pot achizitiona in cadrul concertelor de lansare.

Brum erte un trio experimental electro intr-un mix de stiluri moderne cu bas si tobe live, chitare și sinthuri agresive
sau ambientale, voci minimale bine incadrate in aranjamente spațiale.

Catalin Vastagu, Anghel Mailat si Radu Pieloiu activeaza in formula actuala din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei romanești prin concertele lor in deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage și din cadrul multor festivaluri și cluburi din Europa. La sfarsitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizati la categoria "Best Electro", la prima editie a Premiilor Revistei Sunete.

Brum virtuali:
http://soundcloud.com/brumelectrolive
http://www.facebook.com/BrumElectrolive
http://www.youtube.com/user/paludes000/videos



Question Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top