Noutăți și comunicate

Breathelast va concerta la Fire In The Park Fest

10 septembrie 2015
Breathelast va concerta la Fire In The Park Fest
Vineri, 18 septembrie 2015, de la ora 02:15, Breathelast va concerta alaturi de nume locale in cadrul evenimentului Fire In The Park Fest, marcand finalul primei zile de festival pe Second Stage.



Playlistul Breathelast contine de ceva timp, cateva din piesele de pe urmatorul material de studio, anuntat ca primul „full length” oficial al formatiei. In seara de 18 septembrie 2015, rechinii vor pastra pentru ultimele minute ale playlistului de concert, o piesa noua, ce nu a fost cantata live pana acum, pe numele ei ” A Million And One”, ce intra in componenta albumului viitor si este un mesaj puternic pentru increderea in sine intr-o lume presarata cu obstacole si filtre neclare, marcandu-ti pozitia evolutiva in tot ceea ce faci, fata de cine ai fost ieri, nu fata de cine ti-au zis altii ca ai fost, esti sau vei fi. De tine ai nevoie cel mai mult in muzica, atat cat si in viata, deoarece toate angoasele si resursele noastre personale pleaca din interiorul nostru si nimeni nu le poate intelege sau ameliora, in afara de noi insine. A Million And One a existat intai ca varianta acustica pe SoundCloud-ul oficial al formatiei, ca apoi sa devina full on electric si o parte importanta din angrenajul care va pune albumul nou in miscare.

„I am a massacre, you are a gun
It’s not the right way but still, it’s fun
My appetite is bruised, we might need some salt,
Knives and needles pointed to my open throat..
I scream and spell disaster, all the way!..
Hanging victories to fight another day,
I know i’m not alone, when i belong to you!

A million and one strong,
That’s how i feel when i belong
Strength in numbers, on my own..”

O bucata din piesa in tema o puteti asculta mai jos, printr-o inregistrare draft de la sala de repetitii, special trasa la calitate redusa, ca sa nu stricam surpriza celor care vor fi suficient de curiosi sa o auda in direct la fest (filmarea este de pe contul de facebook Breathelast):

A Million And One (rehearsal cut)

Event oficial Fire In The Park Fest: https://www.facebook.com/events/977734415583247/

Program oficial Fire In The Park Fest:

(2) Breathelast_va_concerta_la_Fir_3JrvV4N5.jpg



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top