Noutăți și comunicate

Breakin' The School si recital Blue Pulse in Ageless Club

14 iunie 2012
Breakin' The School si recital Blue Pulse in Ageless Club
Joi, 14 iunie 2012, Ageless Club si Let's Rock va invita la o seara de rock cu RockSchool, o seara de rock si de concurs, in care ne bucuram de apropierea vacantei si de un recital Blue Pulse.

Intrare libera.

Trupele participante sunt prezentate mai jos. Let's Rock ofera trupei castigatoare un interviu / reportaj pe site si o sesiune foto profy! Ramaneti pe receptie pentru detalii!

Spirit of Rock : Andrei Nita (voce), Randy Wan (chitara), George Andrei (clape), Iorgu Bardan (bass), Radu Grigore (tobe).

Zephir : Irina Leoveanu (voce), Andreea Berbecaru (chitara), Cristiana Nedelciu (clape), Alex Zamfir (bass), Nicoleta Neagu (tobe).

Rock Incorporation : Zsuzsana Cerveni (voce), Radu Zarcu (chitara), Dani Frangulea (chitara), Iosif Pastina (bass), Iacob Pastina (tobe).

Rapture : Mihai Barbu (chitara, voce), Livia Iancu (chitara), Cezar Duicu (bass), Filip Georgescu (tobe).


Blue Pulse : Dan Stoica (vocal, chitara), Alex Ciacoi (claviaturi, voce), Tudor Rotarus (bass), Cristi Chinezu' Constantin (tobe).

Recitalurile trupei sunt alcatuite, in cea mai mare parte, din compozitii proprii. Blue Pulse a sustinut, pana acum, peste 50 de concerte. Formatia s-a infiintat in iunie 2010 si a avut prima cantare la Cafeneaua Actorilor, din Bucuresti, pe 12 august. Au urmat 2 concerte la Vama Veche, pe 16 si 18 august, in cadrul workshop-urilor RockSchool de la Festivalul Stufstock 2010. De atunci, Blue Pulse a sustinut, in mod constant, concerte in cluburi din Bucuresti. 2011 a adus primele concerte pe scene mari, ale unor festivaluri importante:

- 1MaiMare, pe 30 aprilie, pe plaja din Vama Veche;
- Festivalul Club A, pe 14 mai, in Centrul Istoric al Bucurestiului, unde Blue Pulse a fost unul dintre cei 4 newcomers alesi sa cante in compania selecta a artistilor consacrati, ce au participat la festival;
- Festivalul Stufstock 2011, pe 27 august, pe scena mare, amplasata pe plaja din Vama Veche;
- Festivalul concurs Imagine, in septembrie 2011, in Piata Mica din Sibiu, unde Blue Pulse a ocupat locul 3;
- Festivalul Posada Rock, in septembrie 2011, pe stadionul din Campulung-Muscel; din nou, locul 3.
- Concursul Rock Your High School, organizat de trupa byron, in noiembrie 2011, la clubul Fabrica, din Bucuresti; Blue Pulse a ocupat locul al doilea si a primit si premiul special Radio Guerrilla (aparitie la GuerriLIVE Radio Session), Dan a fost desemnat cel mai bun chitarist, iar Tudor cel mai bun basist.

Pe 4 iunie 2011, trupa a fost invitata in emisiunea Sala de Repetitii, la Radio 3 net Florian Pittis.
Tot la inceputul lunii iunie, Blue Pulse a filmat 2 piese pentru emisiunea Timpul Chitarelor - TVR 2.
Pe 4 decembrie 2011, emisiunea TV Acadeaua, difuzata de TVR 2 si realizata de A.G. Weinberger, a avut ca subiect principal trupa Blue Pulse.
Pe 30 ianuarie 2012, Blue Pulse a deschis noul sezon al emisiunii GuerriLIVE, de la Radio Guerrilla.
Blue Pulse a fost unul dintre invitatii editiei din 2 martie 2012 a emisiunii Unora le Place, difuzata pe TVR 2, avandu-i ca realizatori pe Florian Lungu si Mihai Godoroja.

In februarie 2012, trupa a inregistrat un prim material de studio, 4 piese asamblate intr-un EP intitulat 'ajutor social', o mini lucrare rock, programatica.
'ajutor social' a fost inregistrat de Janin Pasniciuc, in doar 5 zile.
La inceputul lunii martie, piesa de titlu, 'ajutor social', a intrat in playlist-ul Radio Guerrilla.
La invitatia producatorilor emisiunii Timpul Chitarelor (TVR 2), pe 2 aprilie 2012, Blue Pulse a participat la filmarea unei editiii aniversare, dedicata implinirii a 35 de ani de activitate a formatiei Iris. Blue Pulse a cantat 'Corabia cu panze', o celebra piesa Iris, de la sfarsitul anilor '70.

Din 16 mai 2012, o a doua piesa - 'Azi, cerul' - a intrat in difuzare la Radio Guerrilla.

Facebook http://www.facebook.com/events/374240455969630


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top