Noutăți și comunicate

Blues Guitar wonder kid - Alex Musat & band in Club Puzzle

10 februarie 2014
Blues Guitar wonder kid - Alex Musat & band in Club Puzzle
Luni, 10 februarie 2014, într-o formulă de trio alături de Claudiu Purcărin și Sebi Joo, veți putea să-l vedeți și să-l auziți pe Alex Mușat în Club Puzzle din București.

Acces pe baza de bilet: 25 de lei.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle 



La 19 ani, Alex Mușat este deja cunoscut în rândul artiștilor români pentru modul în care cânta la chitară, pentru vocea bine calibrată pentru blues și pentru concertele pe care le susține ca un adevărat veteran al genului. Este elev la Liceul de Muzică "Tudor Jarda" din Bistrița și a fost invitat la mai multe emisiuni, pe posturile naționale de televiziune.


Iată și cîteva informații despre acest tânăr care poartă apelativul "Blues Guitar wonder kid"!

Alex Mușat spune că a deprins pasiunea pentru chitară acasă. "În ultima vreme studiez foarte mult singur și îmi place foarte mult. Mă simt atras de stilul ăsta de muzică, chiar dacă știu că nu e foarte cunoscut pe la noi, dar mă regăsesc în muzica blues, country și rock'n'roll".

La 16 ani, selectat pentru finala la "Britain's got talent"!

Talentul lui Alex Mușat a fost recunoscut și în Mare Britanie. Alexandru Mușat chitarist de blues extrem de talentat, a participat anul trecut la preselecția concursului "Englezii au talent", dar deși a fost selectat pentru a ajunge în finală nu s-a putut din cauza unor detalii tehnice. "Am trecut de toate fazele preselecției și trebuia să ajung în finala cu juriu, dar nu eram rezident în Anglia și regulementul spune că doar cei care au domiciliul acolo pot participa la concurs. Nu am știut asta și nu se putea modifica regulementul doar pentru mine", spunea tânărul chitarist într-un interviu pentru Adevărul.

Recent, Alex Mușat a fost invitat la emisiunea "Garantat 100%", unde l-a impresionat pe realizatorul emisiunii, Cătălin Åžtefănescu dar și pe invitații acestuia. "Cineva din lumea noastră mi-a spus că este un chitarist bestial, un chitarist foarte, foarte bun", a spus realizatorul emisiunii. "O să facă ravagii Alex Mușat și colegii lui, în rândul populației feminine. Dar nu asta e problema, problema e că parcă am fost la School of Rock, parcă am fost în altă lume", a mai spus Åžtefănescu după un scurt recital al lui Alex.

Iată un fragment muzical: Don't let me down - http://www.youtube.com/watch?v=3IB1uLerHLQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top