Noutăți și comunicate

Blue Nipple Boy participa la Sziget Festival Budapesta

1 august 2012
Blue Nipple Boy participa la Sziget Festival Budapesta
Miercuri, 8 august 2012, trupa romaneasca de indie/alternative Blue Nipple Boy va concerta la Sziget Festival 2012 Budapesta, pe scena Open Civil Stage.

Blue Nipple Boy este o formatie din Bucuresti, infiintata in 2010. Piesele lor sunt un melanj muzical original de acoustic pop, rock, reggae, bossa nova, 8 bit, hip hop si altele.
In mai putin de doi ani, bucurestenii de la Blue Nipple Boy au participat la cele mai importante festivaluri si concerte din Romania, fiind prezenti pe marile scene de la B'Estfest, Peninsula Felsziget, Arenele Romane, Sala Palatului sau Street Heroes.
Au lansat mai multe single-uri deja foarte cunoscute ca Womanman, Bear Comes Naked, Salta Montes sau coverul piesei Hot cantata de INNA, ocupand multe saptamani consecutive topurile radio din Romania.

Editia 2012 a Sziget Festival este una speciala, fiind a 20 a din istoria festivalului, pe numeroasele scene urcand artisti ca: The Roots, The Killers, Paolo Nutini, The Stone Roses, Placebo, Snoop Dog, Hurts, The XX, Korn si multi altii.

Blue Nipple Boy - Hot (INNA Cover):
http://www.youtube.com/watch?v=cB-Np9tR2ps


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top