Noutăți și comunicate

Blue Monday cu Fusion Explosion cu jazz, rock, blues si funk la Hard Rock Cafe

12 octombrie 2009
Seria concertelor Blue Monday continua luni, 12 octombrie 2009, de la ora 20:30 cu Fusion Explosion, o imbinare armonioasa de stiluri si personalitati muzicale. Seara de jazz, rock, blues si funk ii va avea ca invitati speciali pe Berti Barbera, Nicu Patoi & Platonic Band si Joanna Hartescu.

Playlist-ul celei de-a patra editii Blue Monday a acestui sezon va cuprinde piese din repertoriul catorva legende ale muzicii: Joe Satriani, Janis Joplin, John Lee Hooker sau John Mayall

a Spectacolul de luni seara poate fi considerat o a exploziea in sensul tendintelor actuale de fuziune. Reunim pe aceeasi scena trei artisti de prim rang care propun pe scena de jazz-blues elemente de noutate intr-un spectacol de interdependenta stilistica. Vom asculta muzica de calitate intr-o maniera unica, intrucat acest concert aduce publicului o sinestezie nemaintalnita de valente muzicale, intr-o formula ce nu se va mai repeta. De altfel, proiectul Blue Monday se straduieste, de fiecare data, sa aduca publicului noi si noi experiente artisticea, a declarat Mike Godoroja, gazda evenimentului.

Serile Blue Monday continua la Hard Rock Cafe in fiecare seara de luni, incepand cu ora 20:30 cu artisti autohtoni printre care AG Weinberger, Desperado, Analia Selis, dar si cu nume internationale precum Boo Boo Davis sau Michael Burks.

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top