Noutăți și comunicate

Bloodway lanseaza in 27 februarie primul CD

27 februarie 2014
Bloodway lanseaza in 27 februarie primul CD
Bloodway vor celebra lansarea discului de debut, intitulat "Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon" printr-un concert special, pe data de 27 februarie 2014.

Show-ul va avea loc in clubul Question Mark (Calea Victoriei 48-50), din Bucuresti.
Accesul publicului va fi posibil incepand cu ora 20:30 iar concertul va incepe la ora 21:30. Pretul biletului este de 15 lei si se va putea achizitiona direct de la club, incepand cu data de 27 ianuarie pana in ziua concertului.

Evenimentul va fi unul intim, fara trupe de deschidere si cu un numar de bilete limitat la 70. Membrii trupei roaga pe cei ce vor veni sa nu foloseasca aparatura foto / video pe parcursul show-ului, pentru a se putea bucura in totalitate de moment. Cei ce vor veni vor putea achizitiona cd-ul de debut, la un pret special.

"Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon" va beneficia de o prezentare grafica de exceptie dezvolatata pe cele 16 pagini de booklet imprimate pe hartie speciala mata.

Materialul contine urmatoarele piese:

1. I Am A Drop Of Water In An Ocean Of Stars (intro)
2. The Skeleton Key
3. Free Ends
4. Eye Service Collapse
5. Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon

Piesa The Skeleton Key poate fi ascultata aici:
https://soundcloud.com/i-voidhanger-records/bloodway-the-skeleton-key/s-4PBgB

Cei ce vor alege sa ramana in club si dupa terminarea concertului, se vor bucura si de un playlist ales de Costin Chioreanu.

27 februarie este data de lansare a discului Bloodway - "Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon", exclusiv pentru Romania. Datele de lansare pentru Europa si Statele Unite urmeaza sa fie anuntate in curand.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top