Noutăți și comunicate

Black & White Party cu Silviu Pasca in Club Puzzle

10 mai 2014
Black & White Party cu Silviu Pasca in Club Puzzle
Sambata, 10 mai 2014, Club Puzzle din Bucuresti va invita sa petreceti alb-negru cu Silviu Pasca! Numai bauturile raman colorate, in flacari sau cu multa gheata. Tinuta nu este obligatorie, insa atitudinea da! Adica dansam si bem pana vedem toate culorile curcubeului si variatiile sale!

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Pe Silviu Pasca il cunoasteti, l-ati vazut la Vocea Romaniei, il ascultati in fiecare luna in Clubul Puzzle si nu v-ati plictisit pana acum pentru ca repertoriul trupei sale creste in functie de gusturile voastre muzicale. Gusturile bune! De fiecare data exista si invitati in show-ul sau si, cine a fost prezent, i-a putut asculta si pe Jazzy Jo, Bogdan Vladau, Zhao, Maximilian, Dorian Micu... Uneori mai trece si Smiley, ca sa vada cum stau lucrurile.

Asa ca, pe 10 mai 2014, in zi de sarbatoare pentru Romania si noapte de sambata fara inghesuiala ca cea din Centrul Vechi, Clubul Puzzle din Piata Victoriei te asteapta sa vii sa te distrezi elegant, sa bei destul si sa lasi cheile masinii la bar in caz ca esti prea viteaz dimineata!

Petrecerea incepe la ora 22:00, cu muzica de "incalzire" si "dezmortire" de care se va ocupa DJ FREddY. Apoi va urma concertul, in reprize cat sa va trageti sufletul si sa mai comandati unul dintre minunatele cocktail-uri de la bar. Dupa concert, pana dimineata, tot DJ FREddY va tine atmosfera si poate si clientii..."sus pe bar"!



Evenimente recomandate

Top