Noutăți și comunicate

„Black Thursday” la magazinul BILETOO din Unirea

4 Aprilie 2012
„Black Thursday” la magazinul BILETOO din Unirea

In urma cu mai bine de un an, sistemul de ticketing BILETOO aducea pe piata de profil din Romania un program numit "Promotia Saptamanii", program ce aducea saptamanal reduceri la unul din evenimentele aflate la vanzare. Din pacate pentru consumatorii de spectacole din Romania, a venit momentul ca acest program sa se incheie. Si cum o veste proasta ar trebui insotita de fiecare data de o veste buna, inchiderea programului "Promotia Saptamanii" se va face joi 5 Aprilie 2012 cu o mega promotie care va tine 24 de ore: 30% reducere la toate biletele si abonamentele de la 8 evenimente: Pasarea Colibri, Jose Carreras, Tribut Elvis Presley, Festivalul OST FEST, Julio Iglesias, Gala Stand-up Comedy, Lord Of The Dance si Salvatore Adamo.

"Black Thursday", sau ultima zi de promotie a retelei de ticketing BILETOO se va desfasura pe data de 5 aprilie, in intervalul orar 00.00-24.00, iar reducerea de 30% la cele 8 evenimente mentionate mai sus va fi disponibila doar in Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si online pe http://www.BILETOO.ro.

Asadar, oricine cumpara joi, 5 aprilie 2012, din magazinul BILETOO din Unirea sau online de pe BILETOO.RO un bilet la unul dintre spectacolele: Pasarea Colibri (26 aprilie 2012, Hard Rock Cafe), Jose Carreras (25 mai, Sala Palatului), Tribut Elvis Presley (11 mai 2012, Hard Rock Cafe), Festivalul OST FEST (15-17 iunie 2012, Romexpo), Julio Iglesias (30 iunie, Zone Arena), Gala Stand-up Comedy (18 mai, Palatul National al Copiilor), Lord Of The Dance (13 octombrie, Sala Palatului) si Salvatore Adamo (18 decembrie, Sala Palatului), beneficiaza de reducerea de 30%, valabila la toate categoriile de pret aflate la vanzare!

"Black Thursday" este o promotie a sistemului de ticketing BILETOO, in colaborare cu organizatorii evenimentelor implicate in promotie si se va desfasura doar pe data de 5 aprilie 2012! Aceasta promotie va inchide programul lansat in februarie 2011 "" "Promotia Saptamanii".
„Black Thursday” la magazinul BILETOO din Unirea Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.