Noutăți și comunicate

Black Star Riders si Carcass - doua formatii in premiera in Romania, confirmate la I Am The Rocker

2 martie 2015
Black Star Riders si Carcass - doua formatii in premiera in Romania, confirmate la I Am The Rocker
Phoenix Entertainment are placerea de a anunta inca doua trupe legendare care vor urca pe scena de la Romexpo in cadrul celui asteptat festival al verii: I Am The Rocker. Astfel, Black Star Riders (The New Thin Lizzy) si Carcass se vor intalni pentru prima data cu fanii muzicii rock, iar alaturi de Dream Theater, Kamelot, Skindred, Myrath si Arkona vor forma un line-up demn de marile festivaluri din afara. In plus, celebrul tobosar Mike Terrana se intoarce in Romania pentru a contribui la atmosfera incediara prin show-ul sau energic de rock'n'roll. Rock-ul romanesc va si el bine reprezentat de "ambasadorii" Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity si Breathelast.



Black Star Riders sau the New Thin Lizzy sunt o legenda vie a rock-ului, o formatie ce inglobeaza un sound si o atitudine care au inspirat generatii intregi de trupe. De exemplu, Metallica a tinut sa ii aduca un tribut prin cover-ul realizat la piesa "Whiskey in the Jar" a carei varianta originala apartine Thin Lizzy. Rockerii romani vor putea trai momente live extraordinare printre care si interpretarea unor piese care au schimbat traiectoria muzicii rock precum "Jailbreak" sau "The Boys are Back in Town". In afara repertoriului clasic marca Thin Lizzy, Black Star Riders va interpreta si piese de pe cele doua albume lansate pana acum, "All Hell Breaks Loose" (2013) si "Killer Instinct" (2015).



Carcass este trupa vizionara si inovativa, fiind pionera a genului grindcore si melodic death metal. Fondata in 1985, Carcass a experimentat in permanenta noi mixuri de rock si metal, ceea ce a condus practic la formarea unor noi subgenuri muzicale. Desi au intrerupt activitatea in 1995, trupa a reluat-o in 2007, iar in 2013 au lansat un nou material, "Surgical Steel", care a primit numeroase laude din partea publicului si criticilor de muzica.



Terrana band ne va oferi o portie de rock'n'roll din anii '60 - '70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe langa piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath.



I Am The Rocker se anunta a fi cel mai interesant festival al verii, cu un line-up diversificat menit sa aduca impreuna rockerii, indiferent de subgenurile preferate. In plus, activitatile planuite care vor fi anuntate saptamana viitoare vor transforma weekendul de 4-5 iulie intr-o experienta de neuitat. De asemenea, sa ne reamintim ca I Am The Rocker este primul festival din Romania in care apa plata va fi gratuita.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro, la pretul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului la cel de 250 de lei.

b este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiți la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, Jack White, Hugh Laurie, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater și mulți alții.

Pentru mai multe detalii despre agenda concertistică, dar și pentru a afla primul noutățile oferite de Phoenix Entertainment, accesați http://www.phoenixentertainment.ro sau http://www.facebook.com/phoenixentertainment



Evenimente recomandate

Top