Noutăți și comunicate

Black Friday All Week pentru rockerii romani

20 noiembrie 2014
Black Friday All Week pentru rockerii romani
Black Friday este un fel de "sarbatoare" creata de societatea de consum si, desigur, dedicata tot acesteia. Reducerile care se fac in aceasta zi au, de regula, ca tinta electrocasnicele, gadget-urile si alte obiecte din acest registru. Cu toate acestea, Promusic Events si Maximum Rock doresc sa arate ca nu doar cei pasionati de dispozitive au dreptul sa se bucure de zile intregi de discount-uri, ci si consumatorii de cultura, indeosebi cei de muzica rock.



Din acest motiv, incepand cu vineri, 21 noiembrie 2014 si pana vinerea urmatoare, 28 noiembrie 2014, rockerii si metalistii au parte de un eveniment special, numit "Black Friday All Week", in care beneficiaza de reduceri semnificative si de preturi promotionale la biletele pentru :
- concertul Eluveitie, de pe 16 februarie 2014
- Romanian Rock Meeting, de pe 15 mai 2015.



Pe parcursul intregii saptamani, fanii trupelor, si nu numai, vor avea ocazia unica de a-si procura bilete la preturile speciale de 60 = 50 lei pentru concertul Eluveitie si 78 = 65 lei pentru Romanian Rock Meeting (Blind Guardian + etc).

Biletele promotionale sunt intr-un numar limitat de 50 de bucati pentru concertul Eluveitie si 65 de bucati pentru Romanian Rock Meeting (Blind Guardian + etc), iar acestea pot fi procurate fie de la sediul Promusic Events si Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 3, sector 3, Bucuresti, fie via Pay Pall, incepand din 21 noiembrie 2014 la acest link (http://www.promusicprod.ro/bilete.php).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top