Noutăți și comunicate

Billy Idol in premiera la Cluj-Napoca

30 iunie 2014
Billy Idol in premiera la Cluj-Napoca
Legendarul Billy Idol va sustine un concert in premiera la Cluj-Napoca, pe Stadionul Cluj Arena, in data de 30 iunie 2014. Evenimentul este organizat de agentia Amprenta Advertising si sustinut de Radio Impuls.

Cu siguranta, excentricul artist nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la pionier al punkului la superstar international, BILLY IDOL a creat o nisa de neegalat in muzica mainstream si a ramas un brand de peste trei decenii. Punk-rockerul original si-a castigat hotarat respectul fanilor pentru ca a gasit, cu mult timp in urma, o modalitate de a introduce aroganta atitudine punk in popul si rockul mainstream, sculptand piese ce s-au transformat in evergreenuri.

Membru al infamei trupe Bromley Contingent, fan al Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 pana la destramarea trupei, in 1981. Apoi a decis sa isi incerce norocul in America. in acest moment, Idol s-a cuplat cu geniul chitarii Steve Stevens, un parteneriat muzical important. De aici incolo, Billy a turnat hit dupa hit, printre care "Rebel Yell, " "White Wedding, " "Dancing With Myself, " "Flesh For Fantasy, " "Hot In the City, " "Eyes Without A Face", "Cradle of Love" si multe altele.
La fel de ardent ca intotdeauna, Idol o porneste la drum in vara lui 2014, dand fanilor din mai multe generatii oportunitatea de a canta alaturi de el intr-un show ce va trece prin toate hiturile sale. il va avea alaturi de el pe maestrul de necontestat al chitarii, Steve Stevens, el insusi o legenda vie.

in octombrie 2014, Billy Idol isi va lansa autobiografia "Dancing with myself", precum si primul sau album de studio din 2005.

"Billy Idol reprezinta unul dintre cele mai importante nume ale rockului international, iar concertele sale din intreaga lume sunt deja cunoscute pentru energia si frenezia pe care artistul o transmite publicului. Puternica sa personalitate, carisma si parul blond sunt "marci" recunoscute ale artistului, care pe data de 30 iunie promite un show incendiar pe Stadionul Cluj Arena.", declara Decebal Cotoc, Director General al agentiei AMPRENTA ADVERTISING.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 3 martie si vor putea fi achizitionate online de pe http://www.eventim.ro, prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) si de la sediul agentiei AMPRENTA de pe strada Octavian Goga, nr 42.

Biletele vor avea preturi cuprinse intre 75 si 300 lei, in functie de categorie:
VIP - 300 lei
Golden Ring - 145 lei
Gazon A - 120 lei
Inel Inferior - 110 lei
Gazon B - 95 lei
Inel Superior - 90 lei

Organizatorii anunta ca in perioada 3 - 31 martie se vor putea achizitiona bilete la pret redus, astfel:
Gazon A - 90 lei
Gazon B / Inel Inferior / Inel Superior - 75 lei

Billy Idol "Sweet Sixteen" http://www.youtube.com/watch?v=ClxXDfvtoj0 
Billy Idol "White Wedding" http://www.youtube.com/watch?v=DyAlMU4cmtw 
Billy Idol "Rebel Yell" http://www.youtube.com/watch?v=uWlckYIebeQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top