Noutăți și comunicate

Biletele la concertul Scorpions sunt disponibile in toata reteaua Biletoo

9 octombrie 2013
Biletele la concertul Scorpions sunt disponibile in toata reteaua Biletoo
Incepand din 7 octombrie 2013, biletele la concertul pe care trupa Scorpions il va sustine in decembrie la Romexpo Bucuresti se gasesc in toata reteaua Biletoo! Concertul va avea loc pe 14 decembrie 2013 si face parte din Rock 'n Roll Forever Tour 2013.

Asadar, fanii Scorpions pot gasi bilete in toata reteaua de magazine Biletoo, atat din Bucuresti cat si din alte orase ale tarii! In Bucuresti biletele pot fi gasite la: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro si MYTICKET.ro!

https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- SUPER VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrala
- VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterala
- GOLDEN CIRCLE: 250 lei
- NORMAL CIRCLE: 150 lei

Trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada "The Wind of Change / Vantul schimbarii", a fost cel mai bine vandut single al anului 1991. De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

Concertul "SCORPIONS" va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Bucuresti, la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.
http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro


Evenimente recomandate

Top