Noutăți și comunicate

Biletele Golden Ring la concertul din Bucuresti al lui Billy Idol s-au epuizat

25 Iunie 2014
Biletele Golden Ring la concertul din Bucuresti al lui Billy Idol s-au epuizat

Fanii starului britanic Billy Idol mai au la dispoziție biletele din ring (categoria Regular), la prețul de 160.5 lei. Duminică, pe 29 iunie 2014, la intrarea de la Arenele Romane, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181, 9 lei. Concertul este organizat de Events. Termenii și condițiile de acreditare sunt disponibile aici.Billy Idol Summer Tour 2014 a debutat spectaculos în Atlantic City. Trupa se află deja pe pământ european în acest moment. Showul face deliciul fanilor: atît piesele de pe noul material discografic, precum "Postcards From The Past", cît și cele mai vechi, "King Rocker" și "Love Like Fire", din repertoriul Generation X, pe care Idol & Stevens le cântă de ani de zile, aduc mulțimile la extaz. Chitaristul Billy Morrisson povestește în jurnalul de bord al turnelui de pe site-ul oficial billyidol.net ca înregistrările la noul album, "Kings & Queens of the Underground", din studiorile Sarm din Londra se finalizează cu un disc fantastic, în dulcele stil clasic Idol, cu accente moderne, versuri foarte bune și o producție fabuloasă.

Până în preziua concertului de la București, biletele în ring (Regular) sunt disponibile la prețurile de 160, 5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181, 9 lei. Biletele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești).

Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.Un eveniment recomandat de Rock Fm si susținut de Prima Tv.

Parteneri: Tvh, Tv City, Romania Tv, Viva, Cațavencii, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Jurnalrock.ro, Romanian Rock Radio, Comunicatedepresa.ro, Media Image, MediaIQ, Roi Media, Unirea Shopping Center, The Light Cinema.
Biletele Golden Ring la concertul din Bucuresti al lui Billy Idol s-au epuizat Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.