Noutăți și comunicate

Bilete suplimentare la concertul Eric Clapton & Steve Winwood

26 mai 2010
Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va avea loc in data de 11 iunie 2010 pe stadionul "Iolanda Balas Soter" din Bucuresti. Evenimentul este prezentat de D&D East Entertainement, East European Concert si Marcel Avram, iar biletele s-au pus in vanzare exclusiv prin Reteaua Eventim.

Publicul si-a demonstrat interesul foarte mare pentru concertul Eric Clapton & Steve Winwood, cumparand bilete in ritm alert inca din momentul anuntarii evenimetului. Cel mai repede s-au epuizat biletele la categoriile de pret 179, 2 si 293, cu locuri pe gazon.

Pentru a raspunde cererii, au fost puse in vanzare inca 2000 de bilete, la categoriile de pret 349, 293 si 179, 2 lei, cu locuri amplasate in tribuna.

Tribunele de pe "Iolanda Balas Soter" sunt in curs de renovare, dar pentru ca cererea publicului continua, special pentru acest concert, tribunele vor fi deschise si amenajate.

Planul locatiei poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schita stadionului. Reteaua Eventim are ca parteneri magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti. Puteti cumpara bilete din toate punctele Retelei si de pe site-ul www.eventim.ro.

Concertul pe care legendarii Eric Clapton si Steve Winwood il vor sustine in Bucuresti, in data de 11 iunie 2010, este un eveniment care nu poate fi ratat de niciun iubitor al muzicii de calitate.

Prieteni vechi si fosti colegi de trupa, Eric Clapton si Steve Winwood si-au reunit fortele pentru a pune pe scena un concert de exceptie, in cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul caruia cei doi mari artisti si-au propus sa recreeze "romantismul si frumusetea muzicii de altadata".

Cei doi monstri sacrii ai muzicii isi vor duce spectatorii inapoi in timp, in perioada de glorie a rock-ului, cantand atat compozitii proprii, cat si melodii semnate de artisti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seara de neuitat si un eveniment care va ramane in inimile fanilor pentru totdeauna!

In cei peste 40 de ani de cariera, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori in faimosul Rock & Roll Hall of Fame (in calitate de membru al Yardbirds, Cream si ca artist solo). In plus, Clapton a castigat 18 premii Grammy si a primit peste 80 de discuri de aur, platina si diamant. Clapton a vandut peste 42 de milioane de albume, fiind unul dintre cei mai faimosi si talentati artisti din lume.

Aflati pentru prima data in Romania, Eric Clapton si Steve Winwood isi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trait vreodata, asa cum se si cuvine unor adevarate legende!

Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sursa : D&D East Entertainment www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Top