Noutăți și comunicate

Bilete mai ieftine cu 15% pentru OST Fest

22 martie 2012
Bilete mai ieftine cu 15% pentru OST Fest
Fanii muzicii rock sunt invitati sa profite de reducerea ce este disponibila zilele acestea: minus 15% la biletele si abonamentele la OST FEST!

De curand, pe langa Motley Crue, Dimmu Borgir, Motorhead, Megadeth, Europe, Overkill, W.A.S.P. si Lake of Tears, festivalul OST s-a imbogatit cu inca un nume important al scenei rock: Manowar! Fanii acestor formatii pot cumpara zilele acestea bilete mai ieftine cu 15 procente, prin "Promotia Saptamanii" de la Biletoo.ro!   

In perioada 23-25 Martie 2012 (vineri-duminica), oricine cumpara un bilet sau un abonament la OST Fest va beneficia de o reducere de 15%. Categoriile care fac obiectul promotiei sunt: FIRE CIRCLE, GOLDEN CIRCLE si GAZON. Aceasta promotie este valabila numai in perioada 23-25 Martie 2012! Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.BILETOO.ro. In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

In plus, pe langa aceasta reducere, fanii Manowar care cumpara de pe http://www.biletoo.ro un bilet pentru ziua a doua sau un abonament, mai primesc si noul album Manowar in format digital, gratuit! Acest cadou va fi oferit doar primilor 5000 de cumparatori.

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
-500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-350 lei Fire Circle (pret intreg) -> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 297,5 lei
-265 lei Tribuna
-120 lei Golden Circle (pret intreg) -> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 102 lei
-90 lei Gazon (pret intreg) -> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 76,5 lei
 
Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
-800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-525 lei Fire Circle (pret intreg) -> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 446,25 lei
-400 lei Tribuna
-200 lei Golden Circle(pret intreg) -> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
-150 lei Gazon (pret intreg) -> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127,5 lei

Considerat deja evenimentul rock al anului 2012, Festivalul OST si-a imbogatit de curand line-up-ul cu inca un nume de prestigiu al scenei rock: Manowar! Festivalul va dura 3 zile si va aduce pe scena sa nume mari precum Motley Crue, Dimmu Borgir, Motorhead, Megadeth, Europe, Overkill, W.A.S.P., Lake of Tears, Manowar, HolyHell, Trooper... si multi altii!

~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.~~



Evenimente recomandate

Top