Noutăți și comunicate

Bilete fara loc pentru A Vision Of MERCURY - regalul de hituri QUEEN din 26 octombrie

11 octombrie 2012
Bilete fara loc pentru A Vision Of MERCURY - regalul de hituri QUEEN din 26 octombrie
Pentru ca interesul publicului fata de spectacolul A Vision Of Mercury este foarte mare, incepând de astazi se pun in vânzare bilete fara loc, la pretul de 50 lei, pentru showul ce va ave aloc pe 26 octombrie in Hard Rock Cafe. Seara va insemna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury. 

Bilete cu loc, la pretul de 60 RON se mai pot achizitiona doar din Hard Rock Cafe.

Protagonistul showului, Joseph Lee spune: "va fi o seara exploziva, asemenea artistului care a dat viata unor melodii simbol precum: "We Are The Champions", "Somebody To Love", sau "A Kind Of Magic."

http://www.youtube.com/v/Ri4uEzQQxWQ?version=3&hl=ro_RO  

Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Joseph Lee este apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristul Brian May.

Biletele de 50 RON (fara loc) pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro,   BLT.ro,   Myticket.ro, Bilet.ro, Bilete.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top