Noutăți și comunicate

Bilete cu 30% reducere pentru T.REX & BLAZE BAYLEY doar la concertul Nazareth de maine seara

26 ianuarie 2012
Bilete cu 30% reducere pentru T.REX & BLAZE BAYLEY doar la concertul Nazareth de maine seara
Concertul Nazareth de vineri 27 ianuarie 2012 este primul eveniment din seria Classic Rock Nights și marchează patru ani de existență a Hard Rock Cafe-ului din București.
 
Pentru a celebra succesul evenimentului și cei patru ani de Hard Rock Cafe, doar în seara de 27 ianuarie și exclusiv din Hard Rock Cafe se vor putea achiziționa, bilete cu 30% reducere pentru concertul T.Rex, următorul eveniment din seria ce își propune să aducă nume legendare într-o locație de tradiție. Acesta va avea loc pe 29 martie.

Britanicii au făcut istorie pe scena glam în anii "˜70, iar în prezent continuă să aibă o activitate bogată. T.Rex a susținut doar în 2011 peste 50 de concerte în Europa, iar showurile lor sunt considerate adevărate portaluri de călători în timp, ei recreând, la fiecare show atmosfera încinsă și pătimașă a concertelor glam din miezul anilor 70. Orice reprezentație include hituri precum: "Ride a White Swan", "Hot Love", "Jeepster", "Get it On", "20th Century Boy", "Children of the Revolution", "Telegram Sam", "Metal Guru".

 
În seara aniversară de 27 ianuarie, în Hard Rock Cafe se va afla și Blaze Bayley, fostul solist vocal ar formației britanice Iron Maiden. Pentru a saluta prezența sa, doar în seara respectivă și exclusiv în Hard Rock Cafe, se vor comercializa și bilete cu 30% discount pentru concertul pe care Blaze îl va susține la București pe 23 martie.Se anunță o seară "old school", ce va include atât piese din perioada în care a activat alături de Iron Maiden cât și melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley.  
  

Mâine seară, spectatorii sunt așteptați în Hard Rock Cafe începând cu ora 19.00, iar accesul cu aparatură foto și video nu este permis.

 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top