Noutăți și comunicate

Bilete VIP la concertul Krypton Reunion

23 Aprilie 2012
Bilete VIP la concertul Krypton Reunion

Joi, 10 mai 2012, sunteti invitati in club The Silver Church pentru "Krypton Reunion", un concert al trupei Krypton ce se reunește în formula de aur.

Fanii au la dispoziție și categoria de bilete VIP, care asigură locuri preferențiale, la mesele din separeurile de lângă scenă.

Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe http://www.rezervariclub.ro , la prețul de 50 de lei. Numărul biletelor VIP este limitat, iar prețul acestora nu se va modifica nici după perioada de pre-sale.

Trupa Krypton se prezintă în fața publicului în componența care a fost definită ca "formula de aur". Eugen Mihăescu, Sorin Voinea, Răzvan "Lapi" Lupu, Gabriel "Guriță" Nicolau, împreună cu Cătălin Fotin vor susține concertul care marchează reîntoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o nouă etapă în cariera trupei: revenirea la matcă. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura să asculte piese bine știute ca "Fetele cu ochii verzi", "Cheamă-mă" sau "Am crezut în ochii tăi".

Publicul tânăr are posibilitatea să regăsească sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrați și cu creativitatea unor instrumentiști îndrăgostiți de rock.

Așadar, pe 10 mai 2012, în The Silver Church, vă invităm la concertul care celebrează "Krypton Reunion" și deschide o pagină nouă în istoria rock-ului autohton.
Biletele pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești, online pe http://www.eventim.ro și http://www.rezervariclub.ro .

Un concert susținut de Rock FM.
Bilete VIP la concertul Krypton Reunion Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.