Noutăți și comunicate

Bilete Haggard la pret redus pentru membrii StudCard

1 februarie 2010
Bilete Haggard la pret redus pentru membrii StudCard
Incepand cu data de 1 februarie 2010 membrii organizatiei de studenti StudCard vor beneficia de bilete la pret redus la concertul Haggard ce va avea loc la Bistrita pe data de 14 august 2010, in cadrul unei tabere de cavaleri medievali.

Biletele speciale reduse cu 20% se vor putea achizitiona exclusiv de la standurile StudCard (in Cluj Magazinul Sora, et 1, de luni pana vineri intre orele 10 si 16:00, si in Tg. Mures - Casa de Cultura Mihai Eminescu, marti si miercuri intre orele 12 - 15) in perioada 1 februarie - 25 iunie 2010. Astfel studentii membri StudCard vor beneficia de un pret special de 40 lei fata de 50 lei cat este costul biletelor in retelele de distributie Eventim si TicketPoint. Fiecare membru StudCard are dreptul la achizitionarea unui singur bilet la pret redus.

StudCard este un concept lansat in premiera nationala la Cluj-Napoca si este primul card care ofera reduceri reale studentilor.
Cu ajutorul sustinerii autoritatilor locale din Arad, Targu Mures si Oradea, acest Proiect este implementat din anul 2008 si in aceste centre universitare.
Justificarea proiectului vine din nevoia de a oferi studentilor reduceri in orasul care ii gazduieste pe durata studiilor universitare. Studentii, datorita numarului lor ridicat, investesc foarte mult pe timpul studentiei si reprezinta o adevarata piata de desfacere pentru agentii comerciali si de aceea merita reducerile de care au atata nevoie. Proiecte asemanatoare au fost implementate cu succes in marile centre universitare europene, iar acum a venit momentul ca si voi sa beneficiati de asemenea facilitati.

Cardul StudCard este pentru toti studentii si masteranzii, indiferent de forma de invatamant (buget/ taxa) sau de situatia universitatii la care studiaza (stat/ privata).
Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro


ASOCIATIA CULTURALA BISTRITA MEDIEVALA
C.I.F. 22920183; Bistrita
Tel: 0729-15.2419, 0726-37.86.03

Parteneri: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Adevarul de seara, City FM, Radio Cluj, Metalhead.ro, Radio Romania Actualitati, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Rasunetul, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online si dB Technologies.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top