Noutăți și comunicate

Beyond the Strings - cel mai nou single si videoclip Aeon Blank

26 iunie 2014
Beyond the Strings - cel mai nou single si videoclip Aeon Blank
Universal Music Romania prezinta cel mai nou single si videoclip al trupei bucurestene de rock/metal alternativ Aeon Blank, "Beyond the Strings", o colaborare cu violoncelistul Alex Grajdeanu. Single-ul poate fi ascultat in exclusivitate la Deezer pentru o saptamana, in timp ce videoclipul, realizat de Alexandru Popescu, poate fi vizionat pe canalul official de Vevo al formatiei. Deasemenea, albumul de debut "Handmadegods & Godmadedemons" este si el disponibil in exclusivitate la Deezer.



2-Beyond_the_Strings_-_cel_mai_n_yGpuQrqxPR.jpg

Aeon Blank este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave sau gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in urma concursului organizat de Metalhead.

In prezent trupa pregateste al doilea album, intitulat "Dark Waters", care va fi lansat in toamna anului 2014 prin Universal Music Romania, un material ce va contine 12 melodii precum si colaborari surpriza.



Urmatorul concert al trupei va avea loc joi, 26 iunie 2014 de la ora 21:00 la Palatul Spayer (Batistei 24A).



Aeon Blank
http://www.facebook.com/AeonBlank
http://www.umusic.ro/AeonBlank 



Universal Music Romania
http://www.umusic.ro
http://www.facebook.com/umusicro


Evenimente recomandate

Top