Noutăți și comunicate

Best Of B’ESTFEST Summer Camp 2012! – Stay Tuned for 2013!

18 februarie 2013
Best Of B’ESTFEST Summer Camp 2012! – Stay Tuned for 2013!
B'ESTFEST Summer Camp se pregateste intens pentru editia 2013 care se anunta a fi una cu atat mai speciala cu cat marcheaza implinirea primilor 7 ani de existenta! Organizatorii lucreaza de zor pentru editia aniversara cu nenumarate surprize, dar si cu preturi speciale pentru adevaratii fani ai festivalului, singurul eveniment de acest gen din Romania recunoscut si recomandat la nivel international de catre organizatii de profil sau publicatii de renume! Dar inainte de a dezvalui detaliile noii editii ce va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, B'ESTFEST ii invita pe cei care doresc sa isi aminteasca adevarata atmosfera de festival, sa urmareasca documentarul oficial realizat in cadrul editiei 2012, disponibil deja pe canalul YouTube - bestfesttv:

Best Of B'ESTFEST Summer Camp 2012! - Stay Tuned for 2013!
http://www.youtube.com/watch?v=9L8gEgjPqUs&feature=youtu.be 

Inca de la prima editie, B'ESTFEST a avut ca unic scop crearea unui eveniment diferit pe piata din Romania, atat prin intermediul line-up-ului, dar mai ales prin intermediul activitatilor puse la dispozitia fanilor, creand astfel primul festival "full time" din Capitala. De la an la an numarul de participanti a crescut considerabil, mutarea intr-un spatiu care sa permita muzica non-stop si distractia pana in zorii zilei fiind extrem de binevenita, islazul comunei Tunari transformandu-se inca din 2011, de la prima editie la iarba verde, intr-un mic orasel denumit sugestiv B'ESTFEST Park. B'ESTFEST a devenit asadar un Summer Camp veritabil, unde trei zile si trei nopti publicul se poate bucura de o adevarata vacanta, chiar langa Bucuresti! Diferite scene, zeci de artisti si nenumarate stiluri muzicale, un adevarat "parc de distractii" pentru copiii mici si mari, proiectii de film, zone de sport, locuri de joaca, relaxare, activitati creative, expozitii de arta, bazar, workshop-uri, terase si cluburi, precum si o zona de camping sunt doar cateva dintre elementele care au transformat B'ESTFEST intr-un festival la standarde occidentale.

Considerat a fi unul dintre cele mai bune noi festivaluri din Europa de Est, cu un line-up competitiv cu al altor evenimente cu renume si experienta, de-a lungul timpului B'ESTFEST si-a deschis portile si pentru un numar impresionant de turisti straini veniti din toate colturile Europei pentru a se bucura de atmosfera unui festival tanar si efervescent. De altfel, B'ESTFEST Summer Camp a ajuns pe lista celor mai cautate noi destinatii estivale, demonstrand inca o data ca detine pachetul complet pentru a atrage cat mai multi turisti care sa descopere cultura si frumusetea Bucurestiului.

Pentru ca anul acesta B'ESTFEST sarbatoreste cea de-a saptea editie, fanii festivalului sunt rasplatiti cu preturi speciale, abonamentele pe trei zile putand fi achitionate de pe http://www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile imediat dupa primele confirmari din line-up-ul acestui an.

Editia din 2013 a B'ESTFEST Summer Camp va fi fara indoiala plina de surprize, urmand ca in curand sa fie anuntate si primele nume din line-up. Pana atunci insa, fanii B'ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase momente ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV:

Best Of B'ESTFEST Summer Camp 2012! - Stay Tuned for 2013!
http://www.youtube.com/watch?v=9L8gEgjPqUs&feature=youtu.be

Cele 11 minute surprind esenta B'ESTFEST intr-un colaj de imagini video in care principalul rol il joaca insusi publicul - fanii B'ESTFEST ce dau intotdeauna viata festivalului! Filmul dezvaluie totodata atmosfera din culise, oferindu-le curiosilor sansa sa descopere artistii asa cum nu i-au mai vazut, entuziasmati si emotionati deopotriva, bucurandu-se de eveniment atat ca perfomeri, cat si ca spectatori. B'ESTFEST este primul festival din Romania care si-a obisnuit publicul cu retrospective video, acest tip de documentar devenind deja o traditie pentru majoritatea festivalurilor internationale de top.

Detalii suplimentare despre B'ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro si http://www.facebook.com/Bestfest.Romania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top