Noutăți și comunicate

Best Music cu Hara in Hard Rock Cafe

17 octombrie 2013
Best Music cu Hara in Hard Rock Cafe
Joi, 17 octombrie 2013, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Hara în Hard Rock Cafe. Seria de evenimente "Best Music cu" va continua joi, cu un concert in premiera. Vino la Hard Rock Cafe sa canti alaturi de Hara cea mai indragita piesa a lor "Mai frumoasa", dar si hiturile "Mai stai", "Prea tarziu", "Nu-mi pasa" sau "Cine".

Hara este o trupa de pop-rock din Cluj-Napoca, formata in anul 2000 de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, profesor de engleza. In cei 13 ani de activitate, formatia si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca. Hara si-a respectat promisiunea si are la activ cateva albume de succes precum: Aiurea, Mai frumoasa, O zi sau Interetnik.

Biletele pentru concert pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro/bilete/, dar si la Hard Rock Cafe. Acestea au pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la nr. 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top