Noutăți și comunicate

Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Cafe

19 februarie 2016
Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Cafe
Vineri, 19 februarie 2016, vino la Hard Rock Cafe să cântăm împreună cu New JerseyBed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” și multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!



Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formația tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesioniști, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în fața publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale și savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipsește nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.



La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Bucuresti, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
  • 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei. În ziua evenimentului, biletele isi pastreaza pretul.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.



Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top