Noutăți și comunicate

Benetone Band si Trupa 23 in Jukebox Club

6 mai 2011
Benetone Band si Trupa 23 in Jukebox Club
Vineri, 06 mai 2011 sunteți invitați în Jukebox Club la un concert al trupelor Benetone Band si 23 de la ora 22:00.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Pentru a rezerva mese la eveniment scrie la contact[at]benetoneband[dot]com sau sună la 0213226610.
Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.

La început de mai, Benetone Band și Trupa 23 urcă din nou împreună pe scenă, de data aceasta pentru a celebra deschiderea sezonului moto în România. Vineri, Benetone și Trupa 23 te așteaptă pe scena de la Jukebox Club să apese alături de tine pedala de "kickstart" la  classic rock pentru vara lui 2011. 

It's Friday, It's Classic Rock! 
La sfârșit de săptămână motoarele pornesc alături de Benetone Band și Trupa 23! Așa că alătură-te lor vineri seară, la Jukebox Club, pentru a le demonstra tuturor ca ești "born to be wild". Numai aici vei trăi "the classic rock experience" alături de Porro, Mircea, Alex și Thomas, ascultând piese de la AC/DC, Deep Purple, Steppenwolf, Guns´n´Roses, Billy Idol, etc, în interpretarea unică marca Benetone Band.

Guest Starring - Trupa 23!  Invitații speciali ai serii sunt finaliștii Music Club Awards,  Trupa 23 adică Gabriela Lungu, Maria Serban, Bogdan Petriș, Bogdan Naumovici, Cătălin Serban, Raul Kusak și Stefan Stroe care vor cânta din nou alături de Benetone Band în Jukebox Club.

Are you ready to rock? 3...2...1... GO
Vineri seară la Jukebox Club Benetone Band și Trupa 23 dau "kickstart" la motoare și classic rock pentru tine și marchează astfel în București, începutul unui sezon estival incendiar! 

Åži dacă încă nu te-ai convins că trebuie să participi te așteptăm online la http://Benetoneband.wordpress.com. 

Un eveniment rockomandat de MAD DOGS Riding Club și realizat cu sprijinul Jukebox Club, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago. 

Sursa: Benetone Band


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top