Noutăți și comunicate

Benetone Band in Gyuri's Pub

17 iunie 2011
Benetone Band in Gyuri's Pub
Vineri, 17 iunie 2011, de la ora 21:00 sunteti asteptati in Gyuri's Pub pentru un concert al trupei BENETONE Band, un debut pe scena pentru varianta acustica.

Pretul unui bilet este de 10 Ron.

Te așteaptă o seară de classic rock marca inconfundabilă BENETONE Band pentru că Porro, Mircea, Alex și Thomas vor cânta vineri seară pentru tine cele mai tari piese ale genului.

Începe week-end-ul la Gyuri's Pub! Vineri, 17 iunie 2011, sfârșitul de săptămână începe alături de BENETONE Band acustic. Vino și tu să asculți piese clasice din repertoriul Guns, Bon Jovi, Dire Straits, Metallica sau Eric Clapton și să trăiești "the classic rock experience"! Fie că vrei să bei o bere alături de prietenii tăi, să iei masa în oraș sau doar să asculți muzică live de calitate, BENETONE Band te așteaptă vineri 17 iunie la Gyuri's Pub.

Pentru a rezerva mese scrie-ne la  contact@benetoneband.com sau sună-ne la 0728 867 744 / 0730 603 255. Åži dacă încă nu te-ai convins că trebuie să participi te așteptăm online la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment rockomandat de Mad Dogs Riding Club și realizat cu sprijinul Gyuri's Pub, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhea, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.


Evenimente recomandate

Top