Noutăți și comunicate

Behemoth si Bucovina, primele doua nume confirmate la METALHEAD Meeting 2017

25 iulie 2016
Behemoth si Bucovina, primele doua nume confirmate la METALHEAD Meeting 2017
Intre 29 si 30 iunie 2017 va avea loc festivalul Metalhead Meeting 2017 la Arenele Romane din Bucuresti. Behemoth si Bucovina sunt primele nume confirmate.



Polonezii revin la Bucuresti pentru un show de 90 de minute care va contine piesele care i-au facut celebri dar si piese de pe viitorul album al trupei.

In 2017, Behemoth vor sustine doar cateva concerte asa ca Bucurestiul se poate mandri ca va face parte din acest set select de evenimente. Vom reveni cu mai multe detalii. Abonamentele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro

Behemoth s-au format acum 25 de ani, in 1991, in Polonia iar stilul abordat este un blackened death metal. Cel mai recenet album al trupei, al zecelea din cariera, s-a bucurat de un succes international enorm, depasind nume serioase in topurile de profil reusind chiar sa intre in mult-ravnitul Top 40 American. Trupa mereu a impins limitele abilitatilor proprii si a definit granitele metalului extrem in sutele de concerte pe care le-au sustinut in toata lumea.

Bucovina, trupa romaneasca ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, castigatoare a multor premii in ultimii ani la Galele Metalhead Awards si prima trupa romaneasca de metal extrem care a vandut la refuz Arenele Romane iarna trecuta, revine in Bucuresti cu promisiunea de a oferi fanilor cateva surprize care sa merite asteptarea pana in iunie 2017 !

Pentru editia din 2017 a festivalului, asteptati-va la un lineup exploziv cu nume care sigur vor umple Arenele Romane din nou.

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 editii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreste sa duca festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta insemnand headlineri pe care ii vedeti pe capetele de afis ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Abonamentele earlybird s-au pus in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea la pretul de 150 de lei Acces General si 200 de lei, Golden Circle, in fata scenei.

De asemenea, gasiti in vanzare si pachete Five Pack prin care cumparati 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General. Si pentru ca Shine Festival este in 2017 exact dupa Metalhead Meeting adica pe 1 si 2 iulie, tot la Arenele Romane, ne-am gandit sa va oferim si pachete cu 20% reducere cu care mergeti la ambele festivaluri, tot in zona Acces General.

Reteaua iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara

Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000 !

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn’t understand.

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/1594336360896780/
http://www.metalheadmeeting.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top