Noutăți și comunicate

Beatles Flamenco Jazz de la Teatrul Nottara se apropie de Sold Out

31 ianuarie 2017
Beatles Flamenco Jazz de la Teatrul Nottara se apropie de Sold Out
Marti, 31 ianuarie 2017, de la ora 20:00, Lucas Molina feat. Jazz Syndicate &
Irina Sarbu prezintă “BEATLES FLAMENCO JAZZ” la Teatrul Nottara din București. Evenimentul se apropie de a fi SOLD OUT, in acest moment mai fiind disponibile aproximativ 20 de bilete.



Organizatorul evenimentului, Jazz Syndicate Live Sessions, doreste sa multumeasca publicului si partenerilor pentru sustinerea acestui eveniment inedit.

Accesul in sala de spectacol se va face incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00. In seara evenimentului, nu se vor mai putea cumpara bilete la intrare.

BEATLES FLAMENCO JAZZ este un tribut adus legendarilor The Beatles, in cadrul caruia o serie de artisti talentati vor explora intr-o maniera non-conformista de jazz si flamenco celebrele hituri ale britanicilor, invitandu-ne sa “ardem” intr-o seara plina de viata, culoare si romantism. Muzica si dansul, coardele chitarelor sau bataile cajonului ori castanetelor de Flamenco vor fuziona cu sunetele de jazz, facandu-ne sa aclamam la sfarsitul serii: Ole!

Artistii implicati in proiect au fost alesi special pentru a da viata acestui eveniment inedit, in premiera in Romania. Pe scena Teatrului Nottara vor urca Irina Sarbu si Lucas Molina, asistati de cativa talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti de jazz din Romania, reuniti sub titulatura Jazz Syndicate: Costin Rosu - saxofon, Sorin Zlat - pian, Liviu Negru - chitara, Seby Yoo - bass, Laurentiu Stefan - baterie.

Sunt foarte emotionata si fericita ca evenimentul este SOLD OUT. Cand eram in liceu, nu trecea o zi fara sa ascult caseta mea cu The Beatles. Imi dau seama ca ce ma atragea atunci la muzica lor era povestea. Iar acum, mesajul, pe care am ajuns sa il inteleg, la fel ca in jazz. Ma bucur sa ma intalnesc cu aceasta muzica intr-un cadru deosebit, alaturi de muzicieni de exceptie. Va fi, cu siguranta, o seara in care temele cunoscute semnate The Beatles vor suna altfel, fara sa isi piarda insa nimic din frumusete si profunzime, spune Irina Sarbu.

Acest proiect este pentru mine o noua etapa artistica in cariera, prin care pot aduce influenta flamenco intr-un eveniment special. Mai mult, inainte de acest proiect doar apreciam muzica celor de la The Beatles, fara sa fiu fan. Acum, am ajuns sa o cunosc in profunzime si sa ii inteleg complexitatea, ceea ce a insemnat o imbogatire a experientei mele artistice, declara Lucas Molina.

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, Eleanor Rugby, Lady Madonna si multe altel hituri sunt promisiunea unei seri memorabile cu BEATLES FLAMENCO JAZZ!

Evenimentul “BEATLES FLAMENCO JAZZ” face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:
* KENNY GARRETT - Do Your Dance - 23 Februarie 2017, Sala Radio/Bucuresti;
* KENNY GARRETT - Do Your Dance - 25 Februarie 2017, Casa de Cultura a Studentilor/Cluj Napoca;
* JOE LOVANO - Master of Saxophone - 25 Martie 2017, Sala Radio/Bucuresti;

Biletele pentru eveniment se pot cumpara prin Eventim.ro, Iabilet.ro si Bilete.ro.

Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1724056257923542/
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=yxC2EgF7FO8

https://www.youtube.com/watch?v=bAYFJ1YkoAw

https://www.youtube.com/watch?v=qslZff3ypvM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top