Noutăți și comunicate

Bands & Labels Under Moonlight (BLUM) - prima editie: istoria Bestial Records si auditia completa a albumului The Hourglass

29 martie 2014
Bands & Labels Under Moonlight (BLUM) - prima editie: istoria Bestial Records si auditia completa a albumului The Hourglass
Sambata 29 martie 2014 se lanseaza un proiect inedit pentru piata de rock si metal din Romania: Bands & Labels Under Moonlight (BLUM). Creat ca o activitate adiacenta Metal Under Moonlight (serie de concerte pornita la drum in anul 2000), Bands & Labels Under Moonlight (BLUM) se adreseaza atat caselor de discuri, cat si trupelor.

Pentru casele de discuri: vor fi seri dedicate, in care vom trece prin toata istoria sau vom prezenta noutatile, dupa caz.

Pentru formatii: posibilitatea de a-si prezenta partial sau total piesele, dar si de a propune in avantpremiera o auditie a viitoarelor realizari sau chiar lansarea albumului, atunci cand nu e posibila sa fie insotita de un concert.

Pentru ascultatori: ocazia de a petrece o seara agreabila intr-o atmosfera rock, de a achizitiona materiale audio-video si uneori de a se intalni cu artistii si de a lua autografe, respectiv placerea de a (re)descoperi oferta diferitelor case de discuri metal.

Bands & Labels Under Moonlight (BLUM) nu se va concretiza in prestatii live, ci in intalniri rockeristice placute, fara obligatii, fara limite de timp sau costuri (intrarea va fi libera).

Prima editie BLUM va avea loc sambata 29 martie 2014 (incepand cu ora 20.00), in Club Joker's (str. Lipscani nr. 19, Bucuresti), unde vom vorbi liber despre istoria Bestial Records (vom parcurge albumele lansate in prima parte a activitatii de aceasta casa de discuri din Timisoara) si vom asculta, integral si in premiera, albumul de debut al trupei clujene de melodic metal The Hourglass, "Through Darkness and Light".



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top