Noutăți și comunicate

Back In Black cu Benetone Band la Jukebox Venue

25 iunie 2011
Back In Black cu Benetone Band la Jukebox Venue
Sâmbătă, 25 iunie 2011, Benetone Band vă invită la Jukebox Venue începând cu ora 22:00 pentru a-ți oferi o noapte de muzică live și cover-uri classic rock. Nu rata întâlnirea de vineri cu băieții de la Benetone Band, pentru a avea parte de un week-end fără limită de distracție.

Prețul unui bilet este 15 lei. Pentru a rezerva mese la eveniment folosiți adresa de email contact[at]benetoneband[dot]com sau sunați la numărul de telefon 021.322.66.10.
Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.

La sfârșit de săptămână distracția începe alături de Benetone Band. Pentru că sâmbătă seară baietii îți promit "the classic rock experience" doar la Jukebox Venue! Așa că ia-ți cu tine gașca și vino la Jukebox Venue sâmbătă seară pentru a trăi o noapte de neuitat marca Benetone Band.

Åži dacă încă nu te-ai convins că trebuie să participi te așteptăm online la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment rockomandat de MAD DOGS Riding Club și realizat cu sprijinul Jukebox Venue, Rock FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3, muzica360.ro, 360party.ro, vinsieu.ro si youmago.

Sursa: Benetone Band
http://www.benetoneband.com
http://benetoneband.wordpress.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top