Noutăți și comunicate

BENETONE Band canta la Balul Studentilor Romani din Strainatate in Jukebox Club

6 ianuarie 2011
BENETONE Band canta la Balul Studentilor Romani din Strainatate in Jukebox Club
BENETONE Band canta la Balul Studentilor Romani din Strainatate in Jukebox Club
BENETONE Band canta la Balul Studentilor Romani din Strainatate in Jukebox Club
Joi, 6 ianuarie 2011, BENETONE Band va invita la Palatul Parlamentului incepand cu ora 17:30 iar apoi, de la ora 22:30 in Jukebox Club la primul concert din acest an.

3-BENETONEBandcantalaBalulStudentilorRomanidinStrainatate_57219.jpg
Participarea la gala este gratuita, iar pretul unui bilet la bal este de 10 lei. Biletele vor fi achizitionate la intrarea in Jukebox Club si sunt disponibile doar in baza inscrierii prealabile. Pentru detalii scrie-ne la contact[at]benetoneband[dot]com sau suna la 0720034031.
Adresa Jukebox Club : Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti.


La inceput de an 2011, BENETONE Band se alatura Ligii Studentilor Romani din Strainatate in seria de evenimente organizata de catre aceasta: Gala si Balul Studentilor Romani din Strainatate.

2-BENETONEBandcantalaBalulStudentilorRomanidinStrainatate_45339.jpg
BENETONE Band sustine excelenta academica. La inceput de 2011, BENETONE Band sustine Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS)! Joi, 6 ianuarie, incepand cu orele 17:30 la Palatul Parlamentului, baietii BENETONE vor fi voluntari in cadrul Galei LSRS, eveniment ce ofera oportunitatea dialogului deschis intre elitele de astazi si elitele de maine.

In cadrul Galei vor fi premiati studentii romani de peste hotare ce studiaza la universitati de renume mondial si au rezultate remarcabile.


Invitatie la bal
Dupa Gala, studentii romani din strainatate vor vibra pe ritmurile de classic rock interpretate de BENETONE Band la Jukebox Club. Joi noapte BENETONE Band will shake all night long participantii la Balul LSRS!

Incepe anul cu BENETONE Band si Liga Studentilor Romani din Strainatate! Si tu poti participa la evenimentele LSRS din acest inceput de an! Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii online accesand formularul disponibil la https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHlXYkotdE9xRV9Bdm5UdjVWRTV0NGc6MQ#gid=0 !
Participarea se realizeaza exclusiv in baza completarii formularului online!

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa participi te asteptam online la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Jukebox Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top