Noutăți și comunicate

Azi are loc la Silver Church finala concursului „Lupta sa canti pe scena OST FEST”

25 aprilie 2012
Azi are loc la Silver Church finala concursului „Lupta sa canti pe scena OST FEST”
Astazi, 25 aprilie 2012, incepand cu ora 17.00, Silver Church va gazdui marea finala a concursului "Lupta sa canti pe scena OST FEST".

Cele 10 trupe participante vor demonstra diseara de ce merita sa urce pe aceeasi scena cu legende ale rock-ului precum Motley Crue, Motorhead, Megadeth, Manowar, Europe... etc.

Numele trupelor care vor concura diseara se gasesc mai jos (in ordine alfabetica):
- Aeon Blank
- Armies of Enil
- Desant
- Hiatus M
- Kalistenic
- Overdrive
- Pandora
- Reborn
- Warchant
- Wilder

In aceasta seara, la finalul competitiei live vor fi desemnate si trupele castigatoare, care vor concerta la Romexpo pe aceeasi scena cu starurile rock-ului mondial.

Concurentii si-au pregatit vocea, au acordat instrumentele si sunt pregatiti sa mai castige si in seara asta cativa fani! Fiti alaturi de aceste trupe pentru ca ne asigura ca vom mai auzi de ele! Cele 10 trupe va dau intalnire diseara la Silver Church! Aveti toate motivele sa veniti, mai ales ca intrarea este libera!

Pentru detalii despre festival puteti vizita http://www.OstFest.ro  si ii puteti contacta pe organizatori la contact@ostfest.ro  sau pe pagina facebook a festivalului:
http://www.facebook.com/OSTFESTRO.

OST FEST ii va aduce in iunie pe scena sa pe Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper; HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears si multi multi altii!

Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP)!
Voucherele pentru camping costa 30 de lei.

Biletele se gasesc la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro.

Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.

Concurs organizat cu sprijinul The Silver Church Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top