Noutăți și comunicate

Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a aterizat in aceasta dimineata la Bucuresti

30 iunie 2012
Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a aterizat in aceasta dimineata la Bucuresti
Legendarul Axl Rose, solistul trupei Guns N'Roses, a aterizat în această dimineață la București, împreună cu o parte din echipa sa.

Axl a declarat că este foarte fericit să revină în România și că abia așteaptă să cânte duminică, la Tuborg GreenFest powered by Rock The City. În cursul zilei de sâmbătă solistul se va odihni în hotelul de lux în care este cazat, urmând ca spre seară să facă o scurtă vizită prin Capitală.

GUNS N' ROSES, headliner incontestabil al Tuborg GreenFest powered by Rock The City, va urca pe scena festivalului duminică, 1 iulie, de la ora 20.00. Trupa își dorește să răsplătească fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, care va dura aproximativ trei ore.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City și-a dechis porțile vineri, 29 iunie 2012. În prima seară de festival, energicul show al trupei germane Heaven Shall Burn a încins la maximum atmosfera. Solistul Marcus Bischoff a condus "ostilitățile" de pe scenă, iar trupa a electrizat audiența cu o prestație plină de energie, într-un recital de peste o oră.

Spectatorii prezenți în prima zi a Tuborg GreenFest powered by Rock The City au apreciat în mod deosebit spectacolul trupei-legendă a rock-ului românesc, Celelalte Cuvinte. Toate trupele românești au fost primte de public cu entuziasm: Timpuri Noi, Luna Amară și foarte tânăra trupă OldGreen.


Festivalul continuă sâmbătă (30 iunie) și duminică (1 iulie). Programul celei de-a doua zi a Tuborg GreenFest se prezintă astfel:

- Machine Head - 21:30 - 23:00
- Black Label Society - 19:45 - 21:00
- Soulfly - 18:15 - 19:15
- Lacuna Coil - 16:45 - 17:45
- Saxon - 15:30 - 16:15
- Sweet Savage - 14:15 -15:00
- Porțile se deschid - 13:30


Duminică, 1 iulie 2012, scena va aparține unor trupe precum Ugly Kid Joe, Within Temptation, The Cult și Evanescence, iar festivalul va culmina cu recitalul Guns N´Roses.


Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.


Pentru informații suplimentare legate de festival vă invităm să vizitați pagina noastră de Faceboook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.

Sursa : Gala PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Top