Noutăți și comunicate

Aura lanseaza albumul „The Rock Chick” pe 20 martie in The Silver Church

20 martie 2014
Aura lanseaza albumul „The Rock Chick” pe 20 martie in The Silver Church
Aura, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania, lanseaza albumul "The Rock Chick", in cadrul unui show live exploziv, programat pe 20 martie 2014 in The Silver Church. Intrarea va fi libera.

Concertul va marca concretizarea discografica a unui destin marcat de iubirea nestavilita pentru libertate, individualitate si nonconformism. Toate acestea vor fi aduse la suprafata din adancurile sufletului si daruite spectatorilor de vocea calda si patrunzatoare a Aurei, a real rock chick - cu un timbru unic, ce aminteste de influxiunile lui Pink si cutezanta vocala a solistei din trupa Heart.

Frumoasa Aura, suprenumita si Alba ca Zapada scenei rock, spune: "va fi un eveniment spectaculos, un show absolut, in care rutina nu are ce sa caute! Pregatim o succesiune de momente si tablouri, intregite de tinute si efecte corespunzatoare, care vor spune, piesa cu piesa o poveste despre dragoste, curaj, identitate si triumf".



Cele 10 melodii de pe primul album Aura sunt deja cunoscute publicului si pot fi ascultate in continuare pe http://www.auramusic.co. Prima piesa care a beneficiat de un videoclip este "Serif stelar". Clipul a fost filmat toamna trecuta, si a beneficiat de o productie impresionanta ce a necesitat aparate de filmat si drone zburatoare de ultima generatie.
http://youtu.be/zvG_-3zzk-0

In prezent Aura inseamna:
- Aura - voce
- Mihai - chitara
- Cristian Tibi - bass
- Razvan Staicut - tobe


Evenimente recomandate

Top