Noutăți și comunicate

Aura anunta concertele din luna octombrie

7 octombrie 2014
Aura anunta concertele din luna octombrie
AURA concerteaza pe doua scene mari in luna octombrie.

AURA prinde aripi si ne surprinde din nou cu aparitia exceptionala in doua mari evenimente din luna octombrie.

Pe 19 octombrie 2014, in cadrul OKTOBER ROCKS din Beraria H, AURA va canta alaturi de TROOPER, Ambramarie si Cristi Minculescu.

"Este o ocazie deosebita, suntem foarte fericiti ca vom urca pe scena din Beraria H, completand astfel lista trupelor de mare calibru care au fost si vor fi prezente acolo. Vom veni cu show-ul - The Rock chick - dar si cu surprize asa ca veniti alaturi de noi!", ne spune Mihai Danciulescu (alias Mike Darko), chitaristul trupei.

La nici doua saptamani de la concertul din Beraria H, pe 30 octombrie 2014, trupa AURA va fi alaturi de CARGO in NOAPTEA VRAJITOARELOR la Arenele Romane.

"Suntem in mijlocul pregatirilor unui altfel de spectacol, special pentru NOAPTEA VRAJITOARELOR, insa mai multe va vom dezvalui in apropierea evenimentului", completeaza Aura, vocalista trupei.

Nu ratati doua evenimente de exceptie!  

In urma cu cateva saptamani, AURA a lansat un nou single cu videoclip, "Tomboy", marca Universal,   ce deschide seria melodiilor in limba engleza, acest lucru datorandu-se si succesului inregistrat in vara acestui an in cadrul Kavarna Rock Fest din Bulgaria, unde trupa a obtinut premiul publicului in competitia "Black Sea Battle Of The Bands", AURA devenind prima trupa romaneasca ce a sustinut un recital pe scena Kavarna Rock Fest.

AURA este unul dintre cele mai curajoase proiecte muzicale de pe scena muzicii rock din Romania. Noua piesa, vorbeste brutal de sincer despre frumosul si uratul din oameni, despre imaginea pe care o proiectam celorlalti, dar care nu este intotdeauna in concordanta cu trairile noastre interioare.  

Single-ul "Tomboy" a fost compus de Mihai Danciulescu si Manu Savu pe versurile Aurei Danciulescu, productie - Manu Savu.

Videoclipul a fost realizat de Aerial Dreams.

AURA - Tomboy (official video):

http://umusic.ly/tomboy.vevo

Asculta "Tomboy" in exclusivitate pe Deezer:

http://umusic.ly/tomboy.deezer

Mai multe pe:
https://www.facebook.com/auramusic
http://www.auramusic.co/

In prezent AURA inseamna:

Aura Danciulescu - voce
Mihai Danciulescu (alias Mike Darko)- chitara
Cristian Ion-Tibi (alias Miyagi)- bass
Razvan Staicut (alias Five) - tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top