Noutăți și comunicate

Au mai ramas 100 de bilete pentru concertul Iced Earth de la Bucuresti

6 ianuarie 2014
Au mai ramas 100 de bilete pentru concertul Iced Earth de la Bucuresti
Va reamintim ca Iced Earth, una dintre cele mai importante formatii metal de pe Noul Continent, se pregateste pentru concertul pe care il va sustine pe data de 28 ianuarie 2014 la Bucuresti. Evenimentul va avea loc in The Silver Church Club si este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Din totalul de 400 de bilete puse la dispozitie, au ramas doar 100 de bucati! Asa ca, daca vreti sa luati parte la cel mai important eveniment metal al inceputului de an, va sfatuim sa va grabiti ca sa puneti mana pe un bilet.


Pe langa headlinerii de la Iced Earth, vor mai evolua si alte doua trupe de exceptie. Warbringer din SUA, exponenti ai thrash metalului, si Elm Street, din Australia, adepti ai heavy-ului.

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim
(Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:
- 65 lei - primele 100 de bucati - Sold Out!
- 50 lei (Black Friday) - 29 noiembrie, intre orele 10.00 - 21.00 - Sold Out!
- 75 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
- 85 lei - biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014



Iced Earth poposeste in Romania pentru a promova noul album, "Plagues Of Babylon", care va fi lansat pe data de 6 ianuarie 2014.

Plagues Of Babylon - Iced Earth
Acesta promite sa fie una dintre cele mai bune realizari ale prestigioasei formatii americane. Mai mult, Iced Earth vor veni in Romania impreuna cu tobosarul Jon Dette, un instrumentist fascinant care a activat in grupuri ca Slayer, Testament si Anthrax.


Venirea lui Dette in Romania este un eveniment in sine si orice metalist isi va dori sa il vada pe faimosul muzician in actiune.

Puteti "gusta" o mostra din noul disc, ascultand piesa de mai jos, "Among The Living Dead", care face parte de pe viitorul album si materializeaza foarte bine conceptul din spatele discului: o combinatie intre horror, sci-fi, istorie contemporana si politica. https://www.youtube.com/watch?v=e5-RvUzUdHc

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro, http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top