Noutăți și comunicate

Au inceput pregatirile pentru concertul Roger Waters - The Wall

20 august 2013
Au inceput pregatirile pentru concertul Roger Waters - The Wall
Au mai ramas doar opt zile pana la concertul anului in Romania: show-ul Roger Waters - The Wall - cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania. Lucrarile de pregatire din Piata Constitutiei sunt programate sa inceapa chiar in aceasta seara! Prezentat de Ciuc Premium si Volksbank, concertul sustinut de Roger Waters se va desfasura pe 28 august 2013, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul The Wall - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrala a pieselor incluse in albumul cu acelasi nume, un adevarat simbol al libertatii pentru generatii intregi de fani din intreaga lume. Recunoscut la nivel modial drept una dintre cele mai ample productii muzicale, show-ul The Wall a fost regandit special pentru concertele in aer liber, astfel incat dimensiunile scenei sunt cu adevarat impresionante, zidul din spatele acesteia masurand nu mai putin de 150 de metri lungime si aproximativ 12 metri inaltime. Intreaga structura va fi realizata din "caramizi" ce vor alcatui cea mai mare suprafata de proiectii video: peste 1500 de mp, peste 40 de proiectoare gigantice fiind responsabile de efectele vizuale ale show-ului. Scena va avea totodata si cel mai mare acoperis din lume: 54 de metri latime si 32 de metri deschidere, fiind asamblat la o inaltime de 24 de metri, ce va asigura protectia unei suprafete de peste 1000 mp. Pentru ridicarea uriasului acoperis sunt necesare nu mai putin de 4 zile, 2 macarale de 60 de tone fiecare si aproximativ 60 de oameni.

2-Au_inceput_pregatirile_pentru__ODCACNlMf.jpg

Lucrarile pentru show-ul de miercurea viitoare vor incepe chiar din aceasta seara, Piata Constitutiei urmand a fi inchisa incepand cu ora 20:00. Primele 28 de tiruri ce asigura transportul elementelor de productie ale echipei lui Roger Waters sunt programate sa ajunga zilele urmatoare. Alte 23 de tiruri vor aduce echipamentul tehnic pentru scena, a carei constructie va incepe sambata, 24 august 2013. Intreaga productie se va bucura de implicarea a peste 2600 de oameni, dintre care doar 130 de oameni vor fi din echipa de productie a turneului.

Cei care nu for sa rateze cel mai spectaculos concert al momentului, mai au la dispozitie doar cateva zile ultimele bilete ramase disponibile putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si online, de pe http://www.myticket.ro.


Evenimente recomandate

Top