Noutăți și comunicate

Astero si NOR - inca doua trupe anuntate la „Presa de Rock Bun”

12 noiembrie 2013
Astero si NOR - inca doua trupe anuntate la „Presa de Rock Bun”
Trupele Astero și NOR se adaugă line up-ului anunțat de "Presa de Rock Bun", ce se va desfășura în zilele de 29 și 30 noiembrie 2013 la House of Parties, în incinta Casei Presei Libere.



Festivalul, aflat la prima ediție, și-a propus în acest an să adune pe aceeași scenă cele mai cerute trupe ale momentului, alături de banduri clasice și de newcomeri foarte promițători. Alternosfera (Republica Moldova), Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere (Arad), Astero și NOR (Oradea) vor susține recitaluri în cele două zile.

2-Astero_si_NOR_-_inca_doua_trup_DjYUdQGfXH.png

House of Parties este una dintre cele mai frumoase săli de evenimente din București. Pentru prima dată aceasta va fi gazda unui show rock.

Biletele pot fi procurate prin Rețeaua Eventim. Prețul unui bilet pentru o zi este de 30 de lei, iar abonamentul valabil pentru ambele zile costă 50 de lei, dacă sunt cumpărate în avans, adică până în data de 29 noiembrie. Pe 29 noiembrie abonamentul va costa 70 de lei, iar biletul pe o zi, 40 de lei. Accesul se va face începând cu orele 18.00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top