Noutăți și comunicate

Asculta online Conditioned - primul single Road Salt Two - Pain Of Salvation

6 septembrie 2011
Asculta online Conditioned - primul single Road Salt Two - Pain Of Salvation
După un excelent album lansat în 2010 și concerte susținute cu casa închisă în India și America de Sud, Pain Of Salvation revine cu un nou produs muzical, o continuare a precedentului "Road Salt One ", intitulat "Road Salt Two ". Albumul va ieși pe piață în data de 26 septembrie 2011, este distribuit de casa de discuri InsideOut Music și va fi promovat printr-un amplu turneu european.

2-AscultaonlineConditioned-p_75414.jpgTracklisting "Road Salt Two ":
01. Road Salt Theme
02. Softly She Cries
03. Conditioned
04. Healing Now
05. To The Shor eline
06. Eleven
07. 1979
08. The Deeper Cut
09. Mortar Grind
10. Through The Distance
11. The Physics Of Gridlock
12. End Credits

Piesa "Conditioned ", primul single al noului material, poate fi ascultată la următorul link: http://www.promusicprod.ro/maximumrock/stiri...
Pagina oficială a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/rockmeeting

Reamintim că în data de 9 octombrie 2011 se va organiza la București Romanian Rock Meeting, eveniment în cadrul căruia poziția de headliner va fi ocupată de către suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane într-un cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere.

Inca 10 locuri disponibile la meet and greet pentru fanii trupei Pain Of Salvation si amănunte despre suplimentarea biletelelor la oferta "SPECIAL - 2 persoane" găsiți la http://www.promusicprod.ro/maximumrock/concurs...

Câștigă zilnic invitații la Romanian Rock Meeting. Amănunte la http://www.promusicprod.ro/maximumrock/concurs...

Romanian Rock Meeting se dorește a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock să se întâlnească, să asculte muzica preferată și, de ce nu, să se întâlnească cu formațiile preferate.

În cadrul acestui eveniment, Pain Of Salvation își va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two " ce va fi lansat în luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album "Road Salt One ", lansat în 17 mai 2010.

Biletele pentru Romanian Rock Meeting se pot achiziționa din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:

- 125 lei (Special 2 persoane) / Ofertă valabilă pentru încă 50 de bilete
- 78 lei în perioada 4 august - 15 septembrie 2011
- 85 lei în perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
- 95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achiziționeaza DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea la http://www.eventim.ro/ro/outlete/romania/.


Eveniment susținut de XLAB Solution și recomandat de RockFM.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top