Noutăți și comunicate

Artan si Suedezu - concert acustic Partizan in The Bankers

7 martie 2014
Artan si Suedezu - concert acustic Partizan in The Bankers
Vineri, 7 martie 2014, cuplul Artan și Suedezu', cele doua inimi din Partizan, concertează in The Bankers din București, de la orele 21:30 - 100% produs românesc și orchestrație muzicală de excepție.



Doi oameni îndrăgostiți de multă vreme de muzică.
Artan- Adrian Pleșca (la voce) și Suedezu'-Răzvan Moldovan, la chitară aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică, reușind să creeze un univers paralel în care ne regăsim cu toții.



Un concert acustic special, deopotriva pentru domni si domnite, cu peștișori de aur care ajută scafandrii maneliști, cu fete - model, cu bani care rezolvă tot, cu dușmani care certifică statutul de șmecher al dușmănitului.

Detalii legate de accesul la concert, informații referitoare la rezervări și bilete se găsesc la locație, strada Selari nr 15.

Media:
http://www.partizan.ro/
https://www.facebook.com/Partizan.ro

Despre Artan și Suedezu, despre planurile trupei, fanii acesteia, pildele cuprinse în versurile cantate de Partizan, dar și viitoarele colaborări vă sugerăm să urmăriți interviurile cu aceștia, realizate de Ziare.com
http://www.ziare.com/vedete/vedete-romanesti/oracol-pentru-vedete-artanu-1273761
http://www.ziare.com/vedete/vedete-romanesti/i-se-spune-suedezu-1278524



Parteneri media: Jurnalul, Tv City, Ziare.com, Åžapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Metalfan, Jurnal rock, Rockstage, Lets rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Concerteazi, Tataia, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag, Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top